Noua camioneta de la Ford e mai desteapta decat multe masini cu pretentii: are faruri Marix LED si camera de 360 de grade

Noua camioneta de la Ford e mai desteapta decat multe masini cu pretentii: are faruri Marix LED si camera de 360 de grade
  • Noua camioneta de la Ford e mai desteapta decat multe masini cu pretentii
  • Are faruri Marix LED si camera de 360 de grade
Distribuie pe Facebook

Totodata, din peisaj nu lipsesc nici instrumentele de bord digitale sau display-ul central cu diagonala de pana la 12 inch.

Ultima parte a anului 2021 marcheaza debutul unei noi generatii a camionetei Ford Ranger, modelul prezentat in cursul zilei de astazi remarcandu-se numaidecat prin grila (supradimensionata a) radiatorului. Insotita de faruri stilizate sub forma literei C si, mai important decat atat, echipate cu tehnologia Marix LED, conform primelor informatii si detalii oficiale.

Capota proeminenta a motorului, aripile laterale extrem de bine sculptate si setul format din stopuri revizuite completeaza lista atractiilor exterioare, pe cand reteta de la interior debuteaza cu instrumentele de bord digitale si configurabile, instalate in spatele unui volan multifunctional cu design in trei spite.

Ford Ranger

Ford Ranger

Seria vestilor bune continua cu display-ul central de pana la 12 inch, ce urmeaza sa afiseze atat comenzile sistemului de infoitanment Sync 4, cat si imaginile primite de la camera de 360 de grade mentionata si anterior. Din peisaj nu lipseste - totodata, nici incarcarea wireless a telefonului mobil, anunta un comunicat de presa publicat acum doar cateva momente.

Gama de motorizari ramane, oarecum, o necunoscuta, oficialii Ford multumindu-se sa afirme ca noua generatie a camionetei Ranger isi va intampina clientii alaturi de trei diesel-uri, marea batalie dandu-se intre un V6 turbo de trei litri, un I4 bi-turbo de doi litri si, nu in ultimul rand, un I4 turbo de doi litri.

Lista cu optiuni va continua, aparent, cu o unitate de 2.3 litri din familia de motoare pe benzina EcoBoost, in timp ce viitorul (nu foarte indepartat) ar putea aduce si un sistem de propulsie hybrid. Nota de plata nu ramane - in prezent, decat un mister, insa fisa cu specificatii tehnice va cuprinde, dupa cate se stie, inclusiv doua optiuni diferite pentru tractiunea integrala.

Ford Ranger

Ford Ranger

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (50) Poze Ford Ranger
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Noiembrie 2021