Noua dubita de la Volkswagen e mai desteapta decat multe masini cu pretentii. Foto ca sa te convingi si singur

Noua dubita de la Volkswagen e mai desteapta decat multe masini cu pretentii. Foto ca sa te convingi si singur
  • Noua dubita de la Volkswagen e mai desteapta decat multe masini cu pretentii
  • Foto ca sa te convingi si singur
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari disponibile cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale si chiar instalatie audio Harman Kardon.

Prezentata publicului larg in urma cu doar cateva momente, in cursul diminetii zilei de astazi, noua dubita de la Volkswagen stie - cu siguranta, cum sa impresioneze. Privita de la exterior la interior, masina comercializata sub denumirea de Multivan se remarca numaidecat prin caroseria in doua culori, blocurile optice cu matrice de LED-uri.

Seria vestilor bune continua cu jantele din aliaj de pana la 19 inch si instalatia audio cu 14 difuzoare si 840W dezvoltata speciala de Harman Kardon.

Reteta specifica noului Volkswagen Multivan cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale si configurabile, o consola centrala ajustabila pentru ocupantii randului doi de scaune, masute retractabile, incarcare wireless a telefonului mobil. In plus, din peisaj nu lipsesc, daca mai trebuia mentionat, nici sistemele de asistenta de ultima generatie.

Construita pe celebra platforma modulara MQB, precum Audi A3, Skoda Superb si altele, respectiva gama se remarca si prin motorizarile oferite.

Intr-o alta ordine de idei, noua dubita de la Volkswagen isi va intampina potentialii clienti alaturi de doua benzinare si, de anul viitor, un propulsor diesel. Unitatilor 1.5 TSI de 136 CP, 2.0 TSI de 204 CP si 2.0 TDI de 150 CP li se va alatura o solutie de tip PHEV, ce combina un motor electric cu un 1.4 TSI pentru o putere maxima de 218 CP.

Masina comercializata sub denumirea de Multivan este disponibila in doua versiuni de caroserie: cu o lungime de 4.973 sau 5.173 de milimetri.

Volkswagen Multivan

Volkswagen Multivan

Volkswagen Multivan

Volkswagen Multivan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Volkswagen Multivan
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Iunie 2021