Noua generatie a debutat oficial. Cum arata acum masina care concureaza cu S-Class

Noua generatie a debutat oficial. Cum arata acum masina care concureaza cu S-Class
  • Kia lanseaza la New York generatia cu numarul doi a limuzinei K900
  • Sub capota se ascunde o motorizare V6 twin-turbo de 3.3 litri si 365 CP
  • Lista cu dotari include scaune reglabile electric, lumini ambientale etc
Distribuie pe Facebook

Continua seria lansarilor spectaculoase din cadrul Salonului Auto de la New York. Este randul celei de-a doua generatii a limuzinei Kia K900 sa impresioneze presa de specialitate si, ulterior, publicul devorator de masini.

Adio, filme si fotografii spion! La revedere, zvonuri si speculatii! Kia a scos pentru prima oara in lume cea de-a doua generatie a navei sale amiral, limuzina K900. Proiectata pentru a rivaliza impotriva unor nume precum Mercedes S-Class, noua masina de lux a companiei sud-coreene are o lungime care depaseste 5.1 metri.

Si mai impresionanta este insa valoarea din dreptul ampatamentului. La peste 3.1 metri, cea de-a doua generatie a limuzinei Kia K900 depaseste din acest punct de vedere propunerea automobilului din Stuttgart. Iar acum ne referim exclusiv la versiunea SWB a modelului german care concureaza cu Audi A8 si BMW Seria 7.

Kia K900 - Poze Reale

Kia K900 - Poze Reale

Dar nu neaparat dimensiunile generoase ale exteriorului / interiorului reprezinta principalele puncte de atractie ale noii masini de lux de origine sud-coreeana. Mult mai interesanta este gama de motorizari, care anunta inclusiv o unitate V6 turbo de 3.3 litri si 365 CP. Respectiva versiune ofera in standard tractiune integrala.

Numeroase vesti bune vin si de la nivelul listei de dotari, cea de-a doua generatie a limuzinei Kia K900 promitand blocuri optice cu tehnologie LED, cutie automata in opt rapoarte sau chiar vectorizare a cuplului. Nu lipsesc din peisaj nici insertiile de piele fina, ornamentele din lemn masiv ori scaunele cu reglare electrica.

Totodata, noua masina de lux a companiei sud-coreene mai beneficiaza si de instrumente digitale de bord, de un display tactil cu diagonala de pana la 12.3 inch pentru sistemul de infotainment, dar si de afisaj pe parbriz, de exemplu. Iar lista continua cu iluminare ambientala, instalatie audio cu 17 difuzoare s.a.m.d.

Kia K900 - Poze Reale

Kia K900 - Poze Reale

Kia K900 - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Kia K900 - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 Martie 2018