Noua generatie Land Rover DEFENDER este aici. Uite cum arata prototipul

Noua generatie Land Rover DEFENDER este aici. Uite cum arata prototipul
  • Land Rover a publicat primul teaser cu noua generatie Defender
  • Informatii suplimentare in 27 decembrie
  • Lansarea oficiala are loc anul viitor
Distribuie pe Facebook

Constructorul britanic de automobile a publicat prima imagine teaser cu noua generatie a celebrului off-roader Defender. Lansarea oficiala este programata pentru 2019.

Alaturi de Mercedes-Benz G-Class si Jeep Wrangler, Land Rover Defender este unul dintre cele mai populare si capabile off-roadere produse vreodata. Productia a inceput oficial in 1983 si vreme de aproape sapte decenii (67 de ani) nu a fost intrerupta vreo secunda.

Oficialii Land Rover au oprit-o in 2012 insa la inceputul acestui an a anuntat ca off-roaderul va primi pana la urma o noua generatie. Inginerii au inceput deja testele iar lansarea oficiala va avea loc anul viitor.

Pana atunci insa, Land Rover a publicat in urma cu putin timp primul teaser cu noua iteratie Defender si a anuntat ca va furniza o serie de informatii suplimentare in 27 decembrie.

Land Rover Defender

Asta dupa ce cu doua luni in urma, CEO-ul Jaguar Land Rover a confirmat ca SUV-ul va pastra plafonul plat si partea frontala traditionala, dar ca limbajul de design va include si linii rotunjite care sa atraga si publicul tanar.

Asa cum ii sta bine oricarui model de ultima generatie, Defender va oferi un pachet tehnologic de top cu sisteme preluate din gama Range Rover. Noul model al britanicilor este fara indoiala un vehicul destinat aventurilor pe teren accidentat, insa oficialii brand-ului sustin ca Defender se va "descurca" si in traficul aglomerat din orase.

Distribuie pe Facebook
mai multe