Noua Honda Civic Type R debuteaza anul viitor

Noua Honda Civic Type R debuteaza anul viitor
Vesti bune pentru iubitorii de hot hatch-uri japoneze. Conform unor informatii obtinute de publicatia britanica Autocar, Honda a aprobat recent productia unei noi generatii Civic Type R. Anuntul oficial urmeaza a fi facut in toamna acestui an, cu ocazia Salonului Auto de la Paris.
Distribuie pe Facebook

Este aproape oficial. Conform unor surse din interiorul companiei Honda, conducerea constructorului japonez a aprobat recent productia unui nou Civic Type R. In cazul in care aceste informatii se adeveresc, urmatoarea generatie a hot-hatch-ului nipon de performanta ar trebui sa debuteze sub forma de concept in cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul viitor, in timp ce versiunea de productie este asteptata sa soseasca la o distanta de maximum 12 luni.

Lista cu specificatii tehnice nu a fost finalizata pana la acest moment, insa publicatia britanica Autocar sugereaza ca noua Honda Civic Type R ar putea fi pusa in miscare de o motorizare... supraalimentata cu ajutorul unei turbine. Daca asa va fi sau nu, ramane de vazut. Cert este ca urmatoarea generatie a popularului hot-hatch nu va duce lipsa unor imbunatatiri de ordin tehnic si estetic - in comparatie cu versiunea standard.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Iulie 2012