Noua masina a australienilor are cel mai puternic V8 aspirat sub capota si arata de zile mari. POZE

Noua masina a australienilor are cel mai puternic V8 aspirat sub capota si arata de zile mari. POZE
  • Cel mai puternic V8 aspirat de pe piata
  • Poate circula pe drumurile publice
  • Disponibila fie cu volan pe dreapta, fie pe stanga
Distribuie pe Facebook

Britanicii de la Brabham au publicat primele imagini si informatii cu privire la noul BT62R. Desi nu pare, super masina poate fi condusa fara probleme pe drumurile publice.

Jack Brabham a lasat in urma o cariera impresionanta in motorsport iar unul dintre cei trei fii ai sai, David Brabham, a infiintat in Australia o companie care sa duca acest nume mai departe. Este vorba despre Brabham Automotive.

Brabham BT62R

Domeniul de activitate este constructia de automobile de performanta iar primul a fost lansat in 2018 si a fost denumit BT62. A urmat apoi o versiune BT62 Competition, la fel numai pentru circuit, iar acum avem ocazia sa facem cunostinta cu noul Brabham BT62R.

Brabham BT62R

O super masina cu acelasi ADN de curse, dar care poate fi condusa fara probleme pe drumurile publice. Pentru asta, australienii au instalat usi cu deschidere la buton, lumini, oglinzi, un bord digital, camera de marsarier, anvelope de sosea si un sistem de evacuare mai putin galagios.

Brabham BT62R

Chiar daca inca arata ca nu ar putea rula pe drumurile publice, cei de la Brabham au fost nevoiti sa "imblanzeasca" putin aspectul exterior prin montarea unui noi difuzor de aer si un alt splitter frontal.

Brabham BT62R

Pentru confortul celor din interior, masina este dotata cu aer conditionat, parbriz incalzit si un sistem audio, optional ce-i drept.

Nu ca ai avea nevoie de asa ceva atunci cand masina pe care o conduci are sub capota cel mai puternic motor V8 aspirat de pe piata. Unitatea de 5.4 litri dezvolta 710 cai putere si 667 Nm pe care ii livreaza puntii spate prin intermediul unei transmisii secventiale cu sase rapoarte.

Brabham BT62R

Noul Brabham BT62R poate fi comandat fie cu volan pe stanga, fie pe dreapta, si este disponibil in doua livery-uri: Signature Series (oricum doreste clientul) sau Celebration Series care face trimitere la cariera legendarului Jack Brabham din Formula 1.

Brabham BT62R

Un singur lucru ar mai fi de mentionat si anume ca daca optezi pentru acest Celebration Series primesti embleme din aur de 18k, un interior cu mult carbon si un Track Pack, adica o aripa spate, splitter si difuzor de aer ceva mai agresive.

Brabham BT62R

A, si sa nu uitam: primul exemplar va fi livrat in urmatoarele saptamani.

Brabham BT62R

Brabham BT62R

Brabham BT62R

Brabham BT62R

Brabham BT62R

Brabham BT62R

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Brabham BT62R
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 3 Septembrie 2020