Noua masina cu tractiune fata de la BMW e LIVE la Detroit. POZE de la fata locului

Noua masina cu tractiune fata de la BMW e LIVE la Detroit. POZE de la fata locului
  • Prima generatie de BMW X2, prezentata public la Detroit
  • Noua masina bavareze cu tractiune fata ofera pana la 231 CP
  • Lista de preturi pentru Romania incepe de la 39.270 euro
Distribuie pe Facebook

In Romania, preturile de vanzare pornesc de la 39.270 de euro. Versiunea de baza este oferita alaturi de un benzinar turbo cu 192 CP sub capota si o cutie automata in sapte rapoarte, cu dublu ambreiaj.

Organizata in perioada 14 - 28 ianuarie, editie din acest an a Salonului Auto International Nord-American deschide un nou capitol in istoria BMW. Mai precis, compania bavareza prezinta cu ocazia evenimentului de la Detroit primul sau... X2.

Anuntata cu surle si trambite inca de la sfarsitul lunii octombrie, masina producatorului din Munchen este construita pe aceeasi platforma cu tractiune fata precum actualul X1 si, asemeni acestuia, ofera in mod optional tehnologia xDrive.

BMW X2 - Poze Reale

Sub capota, clientii de pe Batranul Continent au la dispozitie trei motorizari turbo mari si late, dintre care doua diesel-uri si una pe benzina. Interesant de precizat, toate unitatile sunt livrate alaturi de patru cilindri si capacitatea de doi litri.

Puterea maxima a noului BMW X2 variaza intre 190 si 231 CP si ajunge la roti prin intermediul unei cutii automate cu dublu ambreiaj, dupa cum este cazul versiunii 20i. Variantele 20d si 25d dispun, in schimb, de o transmisie automata traditionala.

Asa cum ii sta bine unei masina de ultima generatie, cea mai recenta propunere a companiei bavareze este disponibila alaturi de numeroase dotari de ultima ora. Inclusiv faruri Full-LED, afisaj pe parbriz, pilot automat activ, hotspot WiFi etc.

In Romania, preturile de vanzare pornesc de la 39.270 de euro, suma in schimbul careia cumparatorul se alege cu optiunea sDrive20i. Dupa cum precizam si anterior, aceasta ofera un benzinar 2.0 turbo de 192 CP, cutie DCT si tractiune fata.

In aceasta configuratie, prima generatie a modelului BMW X2 reuseste sa accelereze de la 0 la 100 km/h in numai 7.7 secunde si, mai apoi, sa atinga o viteza maxima de 227 km/h. Consumul mediu de carburant este de 5.5 - 5.9 litri la 100 km.

BMW X2 - Poze Reale

BMW X2 - Poze Reale

BMW X2 - Poze Reale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze BMW X2 - Poze Reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Ianuarie 2018