Noua masina de la Alfa a ajuns mai devreme pe internet. Italienii vor stergerea de urgenta a celor trei fotografii

Noua masina de la Alfa a ajuns mai devreme pe internet. Italienii vor stergerea de urgenta a celor trei fotografii
  • Primele imagini cu versiunea de serie a conceptului Alfa Tonale au ajuns astazi pe internet
  • Viitoarea masina a italienilor va concura impotriva unor produse ca Audi Q3, BMW X2 sau Range Rover Evoque
  • Lansarea oficiala ar putea avea loc abia in 2021, daca este sa dam crezare celor mai recente zvonuri
Distribuie pe Facebook

Este vorba despre versiunea de serie a conceptului Tonale, despre care se spune ca va concura impotriva unor produse precum Audi Q3, BMW X2 sau Range Rover Evoque.

Italienii de la Alfa Romeo pregatesc lansarea unei noi masini. Este vorba despre varianta de productie a celebrului concept Tonale, despre care se spune ca va concura cu Audi Q3, BMW X2 si Range Rover Evoque - dupa cum precizam inclusiv anterior.

Construita aparent pe o platforma cu tractiune fata, compacta cu garda mare la sol va ajunge in showroom-uri abia peste doi ani, la inceputul decadei viitoare, potrivit ultimelor informatii neoficiale.

Alfa Romeo Tonale - Primele poze

Daca nu va mai primi niciun fel de modificare, versiunea de serie a conceptului Alfa Tonale va miza pe un design agresiv in partea frontala a caroseriei. In ceea ce priveste spatele, principala atractie o reprezinta banda de LED-uri care uneste stopurile.

Fotografiile de la interior lipsesc la momentul de fata, insa masina care va concura cu Audi Q3, BMW X2 si Range Rover Evoque ar putea primi din partea italienilor o plansa de bord cu doua display-uri color.

Sub capota, daca zvonurile se adeveresc, varianta de productie a celebrului concept Tonale va deveni prima Alfa Romeo din istorie oferita alaturi de un sistem plug-in hybrid. Acestuia i se vor alatura, probabil, unitati clasice pe benzina si motorina.

Alfa Romeo Tonale - Primele poze

Alfa Romeo Tonale - Primele poze

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Octombrie 2019