Noua masina de la Alfa a debutat oficial. Italienii au publicat acum primele fotografii si detalii

Noua masina de la Alfa a debutat oficial. Italienii au publicat acum primele fotografii si detalii
  • Noua masina de la Alfa a debutat oficial
  • Italienii au publicat acum primele fotografii si detalii
Distribuie pe Facebook

Pretul de vanzare nu reprezinta - pentru moment, decat un mister, insa startul comenzilor a fost programat pentru aprilie.

Surprinsa de-a lungul timpului in multiple filme si fotografii spion, noua Alfa Tonale a renuntat - intr-un final, la o buna parte dintre secretele sale. Conceputa pentru a concura impotriva unor produse ca Audi Q3, BMW X1 sau Mercedes GLA - daca mai era cumva necesara o astfel de precizare, mult anticipata masina a italienilor are o lungime de 4.53 metri, pe cand latimea si inaltimea masoara 1.840, respectiv 1.600 milimetri, conform primelor informatii prezentate presei si publicului larg.

Reteta specifica departamentului exterior continua cu un design extrem de familiar - inspirat de conceptul cu acelasi nume, prezentat in primavara lui 2019, in timp ce meniul de la interior cuprinde inclusiv doua display-uri uriase, cu o suprafata totala de 22.5 inch - potrivit unui comunicat oficial, pentru afisarea ceasurilor de bord si a comenzilor caracteristice sistemului de infotainment.

Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale

Totodata, amatorii de tehnologie, lux si confort vor mai avea la dispozitie - printre altele, si o pereche de scaune fata cu functii de incalzire si ventilatie, climatizare cu reglare automata a temperaturii, lumini ambientale, instalatie audio cu 14 boxe de la Harman Kardon, incarcare wireless a telefonului mobil, Apple CarPlay si Android Auto, camera video de 360 de grade, hayon cu actionare electrica, faruri adaptive cu matrice de LED-uri, franare autonoma de urgenta. Si asa mai departe.

Daca vine vorba - in schimb, despre motorizarile disponibile, noua Alfa Tonale isi va intampina viitorii clienti si alaturi de un propulsor cu o capacitate cilindrica de 1.5 litri - cu 130 sau 160 de cai putere la datorie, servit alaturi de un motor electrice pe 48 de volti, cu 15 kW, conform primelor informatii si detalii oficiale prezentate de italieni presei si publicului larg, daca mai trebuia mentionat.

Aceeasi masina proiectata pentru a concura impotriva unor nume precum Audi Q3, BMW X1 sau Mercedes GLA a mai pregatit si un sistem plug-in hybrid ce combina o unitate de 1.3 litri cu un motor electric si o baterie de 15.5 kWh atat pentru un total de 275 CP, un sprint de la 0 la 100 de kilometri pe ora - cu pedala de acceleratie la podea, in 6.2 secunde, si o autonomie in modul cu zero emisii de CO2 ce depaseste 60 de kilometri. Oferta se incheie cu un diesel de 1.6 litri si 130 de cai putere.

Livrarea valorilor maxime se va face - potrivit unui comunicat, fie doar catre rotile fata, fie catre ambele punti, de respectiva operatiune urmand a se ocupa exclusiv o transmisie automata cu dublu ambreiaj si cu numai sase rapoarte pentru varianta pe motorina sau cu sapte trepte de viteza in cazul celorlalte versiuni comercializate - preturile de vanzare ramanand o necunoscuta in toate situatiile.

Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Alfa Romeo Tonale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Februarie 2022