Noua masina de la Audi a debutat oficial. Nemtii nu ofera nici macar un singur motor diesel

Noua masina de la Audi a debutat oficial. Nemtii nu ofera nici macar un singur motor diesel
  • Noua masina de la Audi a debutat oficial
  • Nemtii nu ofera nici macar un singur motor diesel
Distribuie pe Facebook

Marea batalie pentru cumparatori se va da - in continuare, intre doua propulsoare TFSI, clientii urmand sa aiba de ales intre un I3 de doar 999 de centimetri cubi si un benzinar in patru cilindri, cu capacitatea de 1.5 litri, potrivit configuratorului local.

Lansata pe piata in urma cu mai bine de doi ani si jumatate, prima generatie a masinii comercializate de compania Audi sub numele de A1 citycarver a revenit de curand - pe parcursul zilelor trecute, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conducerea producatorului cu patru cercuri si sediul in Bavaria a dezvaluit - recent, ca subcompacta prezentata publicului larg la sfarsitul verii lui 2019 a primit o noua denumire: A1 allstreet, conform unui comunicat de presa.

Audi A1 allstreet

Aceasta reprezinta - de altfel, si singura modificare operata de nemti, oficialii marcii anuntand ca lista optiunilor ce compun gama de motorizari caracteristica versiunii respective este compusa, in continuare, exclusiv din unitati turbo pe benzina, unele cu numai trei, altele in patru cilindri, cu capacitati de 999 de centimetri cubi sau 1.5 litri, proiectate pentru a livra persoanei de la volan puteri maxime de 95, de 110 ori 150 de cai, dupa cum este cazul configuratiei de top.

Prima generatie a masinii cunoscute sub denumirea de A1 allstreet isi va intampina viitorii clienti si cumparatori la preturi care pornesc de la 23.200 de euro. Reteta de baza a subcompactei de la Audi cuprinde - dupa cate se pare, si jante cu diametrul de 16 inch, lumini de zi, senzori de lumina si ploaie, tapiterie din stofa, instalatie de climatizare cu reglare manuala a temperaturii, instrumente de bord digitale, volan multifunctional cu design in trei spite, sase difuzoare etc.

Audi A1 allstreet

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Audi A1 allstreet
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Mai 2022