Noua masina de la BMW are aproape 5 metri lungime. Bavarezii nu vor sa o aduca in EUROPA

Noua masina de la BMW are aproape 5 metri lungime. Bavarezii nu vor sa o aduca in EUROPA
  • Produs si vandut exclusiv in China
  • Lungimea a crescut la aproape 5 metri
  • Disponibila initial numai in versiunea 325Li
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile tocmai a lansat oficial noul Seria 3 LWB, sau altfel spus cu ampatament marit. Aceasta versiune este vanduta si produsa exclusiv pentru piata din China.

Salonul Auto de la Shanghai tocmai si-a deschis portile pentru publicul larg. Printre constructorii asiatici prezenti aici se numara si cativa producatori "straini" de automobile, inclusiv BMW, Mercedes sau Rolls-Royce.

BMW 325Li

China este o piata importanta pentru acestia, astfel ca acest Salon este evenimentul perfect pentru a prezenta noi modele dezvoltate special pentru Asia. Daca Rolls-Royce a venit cu noul Phantom si Ghost EWB, BMW a lansat oficial noul Seria 3 cu ampatament marit.

BMW 325Li

Din punct de vedere estetic acest model este identic cu un Seria 3 standard. Ampatamentul in schimb a crescut cu 11 centimetri (2.961 mm), lungimea totala a masinii ajungand acum la 4.829 de milimetri. Portierele spate sunt mai mari cu 11 centimetri la randul lor iar pasagerii de aici au cu 4.3 centimetri mai mult loc la picioare.

BMW 325Li

Portbagajul poate inghiti pana la 480 de litri de bagaje. Totodata, bavarezii au desenat un tunel median nou, un plafon panoramic, au instalat un volan imbracat in piele si un parbriz cu sticla mai groasa pentru o antifonare mai buna.

BMW 325Li

Asa cum spuneam mai sus, noul BMW Seria 3 LWB este vandut si produs exclusiv in China. Sedanul este disponibil initial numai in versiunea 325Li, adica alaturi de un propulsor de 2.0 litri turbo cu 184 de cai putere si 300 Nm cuplu. Tractiunea este spate iar singura transmisie disponibila este cea automata Steptronic cu 8 rapoarte.

BMW 325Li

Printre tehnologiile disponibile la bordul noului 325Li regasim Collision si Pedestrian Warning cu functie City Braking Function, Lane Departure Warning, Lane Change Warning, Rear Collision Prevention, Cross Traffic Alert, Active Cruise Control, Stop & Go sau Parking Assistant.

BMW 325Li

BMW 325Li

BMW 325Li

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW 325Li
mai multe