Noua masina de la BMW e lux. POZE REALE

  • BMW a prezentat la inceputul acestei saptamani o noua generatie a modelului X3
  • Automobilul bavarez se bucura de mai multe imbunatatiri estetice si tehnologice
  • Clientii vor avea la dispozitie o gama variata de motorizari, cu pana la 360 CP sub capota
Distribuie pe Facebook

BMW a lansat la inceputul acestei saptamani o noua generatie a crossover-ului X3. Comparativ cu predecesorul sau, noul model este mai mare, mai confortabil, mai performant si, totodata, mai luxos.

Asa cum au promis anterior, oficialii BMW au dezvaluit in cursul zilei de ieri cea de-a treia generatie a crossover-ului X3. Construit pe o noua platforma, respectivul model a castigat cinci centimetri la nivelul ampatamentului, insa a pierdut pana la 55 kilograme comparativ cu predecesorul sau.

De asemenea, clientii pot opta in premiera pentru o versiune de performanta M40i. Echipata cu motorizare turbo in sase cilindri, de trei litri si 360 cai putere, aceasta are nevoie de numai 4.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, in timp ce viteza maxima a fost limitata la 250 kilometri pe ora.

BMW X3 - Poze reale

BMW X3 - Poze reale

Fanii propulsoarelor pe benzina au insa la dispozitie si un 2.0 turbo cu 184 sau 252 CP sub capota, pe cand unitatile diesel cuprind un 2.0 de 190 cai putere si un 3.0 ce dezvolta 265 CP. Toate motoarele sunt oferite in standard alaturi de o cutie automata si un sistem de tractiune integrala.

In ceea ce priveste partea estetica, noul BMW X3 iese in evidenta printr-un exterior familiar, cu cateva modificari la nivel de detalii - vezi blocurile optice, de exemplu. Interiorul este, in schimb, o cu totul alta mancare de peste si are ca sursa principala de inspiratie ultima generatie a modelului Seria 5.

Schimbari semnificative au fost operate si in dreptul pachetului tehnologic, care cuprinde acum scaune fata ventilate, ecran tactil de 10.25 inch, dar si comenzi prin gesturi. Mai mult de-atat, in meniu a fost inclusa si celebra cheie cu display inaugurata de compania bavareza odata cu exoticul i8.

BMW X3 - Poze reale

BMW X3 - Poze reale

BMW X3 - Poze reale

BMW X3 - Poze reale

BMW X3 - Poze reale

Si mai multe fotografii reale cu cea de-a treia generatie a crossover-ului BMW X3, despre care se spune ca va debuta in mod public cu ocazia Salonului Auto desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie, sunt disponibile accesand urmatoarea adresa. Sursa Foto: BMW Blog

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (73) Poze BMW X3 - Poze reale
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Iunie 2017