Noua masina de la BMW e mai rara chiar si decat un Bugatti Chiron. FOTO ca sa te convingi si singur

Noua masina de la BMW e mai rara chiar si decat un Bugatti Chiron. FOTO ca sa te convingi si singur
  • BMW lanseaza in Italia noul X5 Timeless Edition
  • Modelul este realizat alaturi de specialistii Alcantara
  • Automobilul cu pricina vine in doar 50 de exemplare
Distribuie pe Facebook

Sub capota, o motorizare diesel cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri livreaza ambelor punti undeva in jurul a 265 de cai putere.

Pentru a celebra succesul gamei de modele X, BMW a lansat pe piata din Italia o versiune extrem de speciala a actualului X5. Dezvoltata impreuna cu specialistii companiei Alcantara, masina in cauza va fi construita in numai 50 de exemplare.

La baza seriei ce va fi comercializata alaturi de indicativul Timeless Edition se afla celebra varianta de motorizare xDrive30d, care gazduieste in compartimentul motor un propulsor diesel cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri.

O cutie automata cu opt rapoarte si un sistem de tractiune integrala completeaza fisa cu specificatii tehnice a automobilului de 265 de cai putere. Drept urmare, sprintul de la 0 la 100 de kilometri pe ora dureaza doar sase secunde si jumatate.

Cea mai interesanta parte cu privire la noua versiune speciala BMW X5 Timeless Edition nu are insa nicio legatura cu performantele in linie dreapta, ci cu modul in care interiorul a fost configurat alaturi de specialistii companiei Alcantara.

Daca nu era suficient de vizibil si mai trebuia precizat, ei bine... fiecare dintre cele 50 de exemplare vine cu infinite reprezentatii ale materialului respectiv. Plus diferinte accente albe si chiar o placuta ce spune, pe scurt, povestea masinii.

Totodata, clientii automobilului cu aproximativ 265 de cai putere in compartimentul motor vor mai primi si o geanta de voiaj creata exclusiv pentru modelul care, din pacate pentru amatorii genului, nu va depasi granitele Italiei.

BMW X5 Timeless Edition

BMW X5 Timeless Edition

BMW X5 Timeless Edition

BMW X5 Timeless Edition

BMW X5 Timeless Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze BMW X5 Timeless Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Februarie 2020