Noua masina de la Citroen e diferita de tot ce se vinde acum pe piata. FOTO ca sa te convingi si singur

Noua masina de la Citroen e diferita de tot ce se vinde acum pe piata. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Noua masina de la Citroen e diferita de tot ce se vinde acum pe piata
  • Cea mai recenta generatie a francezului C4 ofera inclusiv o versiune electrica
Distribuie pe Facebook

Ai visat dintotdeauna sa conduci o masina unica si spectaculoasa - ca design? Ei bine, cea mai recenta generatie a francezului Citroen C4 pare sa se bucure de toate ingredientele necesare pentru a-ti duce la indeplinire aceasta dorinta.

Capota bombata a motorului, extensile proeminente destinate aripilor fata si spate, alura specifica unui SUV Coupe. Sunt doar cateva dintre atractiile principale ale noului Citroen C4, masina anuntata in urma cu aproximativ doua saptamani.

Totodata, clientii au la dispozitie nu mai putin de 31 de combinatii posibile atunci cand vine vorba despre culoarea caroseriei. Plus o gama variata de jante din aliaj, cu diametrul de pana la 18 inch.

Citroen C4 - Galerie Foto

In cabina, departe de privirile curiosilor, cea mai recenta generatie a francezului Citroen C4 vine cu instrumente de bord digitale si un display tactil pentru sistemul de infotainment care lasa impresia ca pluteste. Iar acesta este numai inceputul.

Masina anuntata in urma cu aproximativ doua saptamani se poate lauda cu nenumarate optiuni si atunci cand vine vorba despre tapiterie. Rolurile de vedeta le revin insertiilor de piele si Alcantara.

Sub capota, cumparatorii au de ales intre cinci motorizari pe benzina si doua pe motorina, cu puteri maxime de pana la 155 CP. Meniul disponibil cuprinde chiar si un sistem de propulsie 100% electric, cu autonomie de 350 de kilometri (WLTP).

Daca vine vorba, in schimb, despre dimensiuni, ei bine... noul Citroen C4 este mai lung, mai lat, dar si mai inalt decat predecesorul sau. Si ampatamentul a crescut la randul lui cu cateva zeci de milimetri.

Lista ingredientilor care compun reteta masinii anuntate in urma cu aproximativ doua saptamani se sfarseste cu nenumarate echipamente si dotari de top. Inclusiv suspensie cu Amortizare Hidraulica Progresiva si scaune fata cu functie de masaj.

Citroen C4 - Galerie Foto

Citroen C4 - Galerie Foto

Citroen C4 - Galerie Foto

Citroen C4 - Galerie Foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (89) Poze Citroen C4 - Galerie Foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 1 Iulie 2020