Noua masina de la DACIA are in standard camera pentru marsarier si aer conditionat automat. Disponibila si in Romania

Noua masina de la DACIA are in standard camera pentru marsarier si aer conditionat automat. Disponibila si in Romania
  • Aniverseaza 15 ani in Europa
  • 6.4 milioane de masini vandute
  • Editie aniversara disponibila si in Romania
Distribuie pe Facebook

Dacia sarbatoreste 15 ani de prezenta in Europa cu o editie speciala pentru Duster, Sandero Stepway, Lodgy Stepway si Logan MCV Stepway, botezata sugestiv 15 Years.

Dacia a debutat in 2005 pe piata din Europa si incet incet a devenit una dintre cele mai populare marci de pe Batranul Continent.

Acum, la aniversarea celor 15 ani de "serviciu" in Europa, constructorul de la Mioveni celebreaza cele 6.4 milioane de masini vandute si locul al cincilea in topul marcilor din Europa, in functie de vanzarile inregistrate in randul persoanelor fizice, cu o editie speciala pentru modelele Duster, Sandero Stepway, Lodgy Stepway si Logan MCV Stepway.

Dacia 15 Years

Denumita sugestiv "15 Years", aceasta este disponibila pe mai multe motorizari si va putea fi comandata inclusiv pe piata din Romania.

Editia speciala propusa de Dacia are la baza echiparea Prestige in cazul lui Logan si cea Stepway, pentru celelelate trei modele, si propune inca din standard o serie de dotari care altfel sunt disponibile contra-costa.

Dacia 15 Years

Printre ele se numara camera de marsarier, aerul conditionat automat, ecran touch de 7 inch cu sistem de navigatie, radio, slot USB sau Bluetooth iar in cazul lui Duster pluseaza cu camera multi-view si sistem de monitorizare a unghiului mort.

In plus, clientii au la dispozitie 7 nuante de caroserie, inclusiv una noua botezata Iron Blue.

Dacia 15 Years

Toate modelele aniversare vor avea inscriptia "15 Years" pe usile din fata iar Duster vine echipat cu jante cu diametrul de 17 inch. Celelalte trei modele vor trebui sa se multumeasca un unele de 16 inch.

Dacia 15 Years

Surprizele continua la interior, acolo unde pasagerii vor gasi o tapiterie speciala si accente albastre pe gurile de ventilatie.

Dacia 15 Years

Constructorul de la Mioveni a precizat si preturile aferente pietei din Franta. Aici, Duster "15 Years" costa cu 450 de euro mai mult decat un Duster in nivelul de echipare Prestige, iar Sandero Stepway si Logan MCV Stepway cu 300 de euro mai mult decat un model obisnuit. Cat despre Lodgy, MPV-ul este cu 200 de euro mai scump decat nivelul de echipare Stepway daca optezi pentru editia aniversara.

Dacia 15 Years

Dacia 15 Years

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Dacia 15 Years
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 15 Mai 2020