Noua masina de la Ford a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care americanii le vor sterse de urgenta

Noua masina de la Ford a ajuns mai devreme pe internet. Pozele pe care americanii le vor sterse de urgenta
  • Noua masina de la Ford a ajuns mai devreme pe internet
  • Pozele pe care americanii le vor sterse de urgenta
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv un display urias - cu functie touch, pentru sistemul de infotainment.

Penultima saptamana a lunii februarie incepe cu stangul pentru divizia din China a companiei americane Ford - varianta locala a masinii comercializate sub numele de Explorer fiind surprinsa, in cursul zilei de astazi, fara niciun fel de camuflaj la nivelul caroseriei.

Ford Explorer - Poze spion

Ford Explorer - Poze spion

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, inainte ca anul 2022 sa devina statistica, respectiva versiune se remarca in special prin contrastul dintre grila uriasa a radiatorului si farurile de dimensiuni relativ modeste. Adevarul este ca nu vor trece complet neobservate nici stopurile unite cu banda cromata ori eleronul proeminent al plafonului - printre altele.

De cealalta parte a portierelor, primele fotografii neoficiale ale noului Ford Explorer in configuratia vanduta pe piata din China scot la iveala un display urias, cu functie touch, pentru sistemul de infotainment - diagonala exacta ramanand insa doar un mister.

O alta necunoscuta consta in gama de motorizari - presa locala sugerand ca viitorii clienti vor descoperi, sub capota, si un benzinar turbo de 2.3 litri, proiectat pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 272 de cai. Suficient pentru ca eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora sa isi gaseasca rezolvarea, cu pedala de acceleratie la podea, in 7.6 secunde.

Ford Explorer - Poze spion

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Februarie 2022