Noua masina de la Ford e LUX TOTAL. Farurile adaptive cu LED, afisajul pe parbriz si boxele de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD

Noua masina de la Ford e LUX TOTAL. Farurile adaptive cu LED, afisajul pe parbriz si boxele de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD
  • Noua masina de la Ford e LUX TOTAL
  • Farurile adaptive cu LED, afisajul pe parbriz si boxele de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii. Plus ceasuri de bord digitale si configurabile.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de patru ani - inca de la inceputul lui 2019, cea de-a treia generatie a celebrului autoturism disponibil sub denumirea de Kuga a revenit de curand, chiar pe parcursul zilelor precedente, sub lumina intensa a reflectoarelor. Explicatia: conceput special pentru a concura impotriva unor rivali precum Volkswagen Tiguan, popularul automobil de dimensiuni compacte a primit o noua versiune de echipare, pe nume Ford Kuga Graphite Tech Edition, respectiva varianta bucurandu-se de o dotare standard extrem de cuprinzatoare, ce include si faruri adaptive cu tehnologie LED - conform unui comunicat pus la dispozitia presei de specialitate din Europa.

Ford Kuga Graphite Tech Edition

Oferita la preturi incepand de la suma de 46.750 de euro - potrivit configuratorului destinat pietei din Germania, aceeasi creatie se mai poate lauda, totodata, si cu un hayon cu actionare electrica, cu mentiunea ca din peisaj nu lipsesc nici etrierele de culoare rosie, jantele din aliaj, cu diametrul de 19 inch, finisate intr-o nuanta clasica de negru, pachetul vizual ST-Line, tapiteria confectionata din piele sintetica, volanul multifunctional cu design in trei spite, plus parte inferioara plata, instrumentele de bord digitale, afisajul pe parbriz, instalatia de climatizare automata, cu reglarea pe doua zone a temperaturii. Ori difuzoarele Bang & Olufsen.

In ceea ce priveste lista optiunilor specifice gamei de motorizari, proaspat lansatul model Kuga Graphite Tech Edition ar trebui sa isi intampine potentialii cumparatori in compania a patru propuneri extrem de diferite, viitorii clienti avand la dispozitie, pentru inceput, un benzinar de 1.5 litri si undeva in jurul a 150 de cai putere - dupa cate au precizat oficialii producatorului american de vehicule. Reteta caracteristica SUV-ului disponibil exclusiv in Grey Matter continua - spre bucuria consumatorilor genului, cu un diesel cu o capacitate cilindrica de 1.995 de centimetri cubi, sinonim cu circa 120 CP, doua ansambluri hibrid, un FHEV de 190 de cai putere si un PHEV cu 225 CP, completand propunerea in cauza.

Ford Kuga Graphite Tech Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Ford Kuga Graphite Tech Edition
mai multe