Noua masina de la Ford e LUX TOTAL. Farurile adaptive cu LED, afisajul pe parbriz si boxele de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD. Cat costa

Noua masina de la Ford e LUX TOTAL. Farurile adaptive cu LED, afisajul pe parbriz si boxele de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD. Cat costa
  • Noua masina de la Ford e LUX TOTAL
  • Farurile adaptive cu LED, afisajul pe parbriz si boxele de la Bang & Olufsen SUNT STANDARD
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici jantele din aliaj cu diametrul de 19 inch. Ori tapiteria din piele sintetica.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de doua saptamani si jumatate, inca din ultima parte a lunii aprilie, cea mai noua versiune de echipare a celebrei familii comercializate de Ford sub denumirea de Kuga are - incepand de astazi - si un pret de pornire. 46.750 de euro este - mai precis - suma minima pe care clientii variantei disponibile sub indicativul Graphite Tech Edition o vor avea de achitat in Germania, respectiva savoare impresionand in special prin dotarea standard deloc neglijabila. Compusa - mai mult sau mai putin surprinzator - si din faruri adaptive cu LED.

Ford Kuga Graphite Tech Edition

Aceeasi aroma de clasa compacta a mai pregatit - printre altele - si jante din aliaj cu aliaj cu diametrul de 19 inch, finisate intr-o nuanta clasica de negru si acompaniate de etriere de culoare rosie. Cu mentiunea ca fara costuri suplimentare sunt oferite - totodata - si pachetul vizual ST-Line, instalatia de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, volanul cu design in trei spite, plus o parte inferioara plata, instrumentele de bord digitale, afisajul pe parbriz, difuzoarele semnate Bang & Olufsen, iar lista poate continua aproape la nesfarsit.

Sub capota, noua editie Kuga Graphite Tech promite sa puna la dispozitia viitoriilor sai clienti un numar de patru optiuni diferite, printre multiplele unitati adaugate in configuratorul destinat Germaniei reusind sa isi faca loc - important de afirmat - si un motor diesel de 2.0 litri si undeva in jurul a 120 de cai putere. Respectiva reteta cuprinde - dupa cum anuntam anterior - inclusiv doua sisteme de propulsie hybrid, atat un FHEV sinonim cu 190 CP, cat si un PHEV de circa 225 de cai putere. La care se adauga - deloc surprinzator - un benzinar de 1.5 litri si aproximativ 150 CP.

Ford Kuga Graphite Tech Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Ford Kuga Graphite Tech Edition
mai multe