Noua masina de la Honda e LUX TOTAL. Are scaune ventilate si faruri Full LED

Noua masina de la Honda e LUX TOTAL. Are scaune ventilate si faruri Full LED
  • Noua masina de la Honda e LUX TOTAL
  • Are scaune ventilate si faruri Full LED
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un set de jante pe 19 inch. Plus instalatie audio Bose.

Prima parte a lunii ianuarie marcheaza debutul unui nou autoturism marca Honda, japonezii anuntand - la jumatatea acestei saptamani - premiera unei noi generatii a gamei comercializate sub numele de Accord. Urmand sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare - inainte de finalul anului 2023, la preturi incepand de la suma de 27.295 de dolari, respectivul model masoara 4.97 metri in lungime, lista cu dimensiuni cuprinzand inclusiv un ampatament de 2.829 de milimetri.

Honda Accord

Honda Accord

Reteta caracteristica automobilului in cauza pluseaza cu nenumarate echipamente premium, printre multiplele dotari puse - fie in standard, fie optional - la dispozitia cumparatorilor facandu-si loc si o pereche de faruri Full-LED. Din meniu nu lipsesc - dimpotriva - nici scaunele fata cu functie de ventilatie, bancheta spate cu incalzire, instrumentele de bord digitale ori instalatia audio Bose.

Aceeasi Honda Accord se mai poate lauda - printre altele - si cu afisaj pe parbriz, cu un display central cu o diagonala de 12.3 inch, cu statie pentru incarcarea wireless a telefonului mobil. Sub capota, lista optiunilor disponibile debuteaza cu o unitate turbo de 1.5 litri, pe benzina, cu 192 de cai putere, clientii putand opta si pentru un sistem de propulsie hibrid - compus dintr-o unitate aspirata de 1.993 de centimetri cubi, pe benzina, de asemenea, cu doua motoare electrice - sinonim cu 204 CP.

Honda Accord

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Honda Accord
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Ianuarie 2023