Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL. Scaunele ventilate si boxele de la Harman Kardon SUNT STANDARD

Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL. Scaunele ventilate si boxele de la Harman Kardon SUNT STANDARD
  • Noua masina de la Hyundai e LUX TOTAL
  • Scaunele ventilate si boxele de la Harman Kardon SUNT STANDARD
Distribuie pe Facebook

Fara costuri suplimentare mai sunt oferite, totodata, si blocurile optice cu tehnologie LED.

Ultima jumatate a anului 2023 marcheaza debutul unui nou produs de la Hyundai, celebra companie auto sud-coreeana publicand, in cursul zilei de miercuri, primele fotografii si informatii oficiale ale SUV-ului Palisade Calligraphy Night Edition. Avand la baza actualul Hyundai Palisade Calligraphy, dupa cum o sugereaza, de altfel, si al sau nume, modelul in cauza se remarca in special prin dotarea standard extrem de generoasa.

Comercializata la preturi incepand de la 53.600 de dolari, respectiva creatie ofera - fara costuri suplimentare, si blocuri optice, indiferent ca se discuta despre faruri ori stopuri, cu tehnologie LED, jante cu diametrul de 20 de inch in echipare, ceasuri de bord digitale, o trapa panoramica, camera video de 360 de grade, ventilatie pentru primele doua randuri de scaune, incalzire pentru al treilea, volan multifunctional cu design in patru spite.

Aceeasi reteta pe nume Palisade Calligraphy Night Edition se mai poate lauda - din nou, in standard si cu un sistem de climatizare cu reglare automata a temperaturii, cu o instalatie audio de inalta fideltate, compusa din 12 difuzoare semnate Harman Kardon, cu statie pentru incarcarea wireless a dispozitivelor mobile. Din meniu nu lipsesc - dimpotriva, nici display-ul central cu diagonala de 12.3 inch sau hotspot-ul WiFi.

Sub capota, propulsia este asigurata de un benzinar aspirat cu sase cilindri in V si o capacitate de 3.778 de centimetri cubi, unitatea cu pricina apeland la serviciile unei transmisii Shiftronic in opt rapoarte, cu padele pentru schimbarea vitezelor, pentru a livra ambelor punti undeva in jurul a 291 de cai putere - astfel ca asiaticii au optat pentru frane ventilate, de 340 de milimetri, pentru puntea fata, respectiv solide, de 305 milimetri, pentru puntea spate.

Daca vine vorba, in schimb, despre partea estetica, noua versiune a gamei Hyundai Palisade iese numaidecat in evidenta - precum celelalte variante, prin dimensiunile caroseriei, acolo unde lista atractiilor principale culmineaza cu o lungime de 4.996 de milimetri, principala diferenta constand in nenumaratele detalii negre proaspat aparute in peisaj. Nicio imagine oficiala din interior nu a fost - momentan, acordata publicitatii.

O alta mare necunoscuta o reprezinta - presupunand ca mai era cumva necesara o astfel de precizare, durata probei 0-100 de kilometri pe ora, seria misterelor uriase continuand, mai mult ori mai putin surprinzator, de la caz la caz si de la persoana la persoana, cu viteza de top a SUV-ului de 2.000 de kilograme, se mentioneaza in cadrul fisei tehnice.

Hyundai Palisade Calligraphy Night Edition

Hyundai Palisade Calligraphy Night Edition

Distribuie pe Facebook
mai multe