Noua masina de la Kia a fost surprinsa pregatindu-se intens pentru batalia cu Audi si BMW. VIDEO

Noua masina de la Kia a fost surprinsa pregatindu-se intens pentru batalia cu Audi si BMW. VIDEO
  • Noua Kia Stinger a fost surprinsa intr-o sesiune de drifturi
  • Masina sud-coreeana ascundea sub capota motorizarea V6 de 3.3 litri
  • Respectiva unitate dezvolta o putere maxima de aproximativ 370 CP
Distribuie pe Facebook

Kia continua promovarea noului Stinger, model care urmeaza a concura impotriva duo-ului german format din Audi A5 Sportback si BMW Seria 4 Gran Coupe, cu o... portie de opturi si gogosi.

Inainte de a se bate cu Audi A5 Sportback si BMW Seria 4 Gran Coupe pentru teritorii, noul fastback de la Kia a fost surprins intr-o ipostaza mai putin obsinuita, facand... opturi si gogosi in fata unor spectatori de ocazie sau nu.

Pentru ca meniul sa fie complet, respectivul exemplar al modelului Stinger - caci el reprezinta subiectul principal al acestui material, mai dispunea si de motorizarea de top, cu sase cilindri in V, doua turbine si capacitate de 3.3 litri.

In aceasta configuratie, masina sud-coreeana tinteste catre culmi neatinse pana acum, fisa sa tehnica surprinzand atat prin puterea maxima de 370 CP, cat si prin timpul de 4.8 secunde necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h.

Si daca tot discutam despre care vor propula spre glorie, sper Kia, noul Stinger, tinem sa amintim si de posibilitatea clientilor europeni de a opta inclusiv pentru o unitate diesel de 2.2 litri cu 200 cai putere sub capota.

In ceea ce priveste partea estetica, concurentul asiatic al modelelor Audi A5 Sportback si BMW Seria 4 Gran Coupe impresioneaza in special prin contrastul dintre capota alungita a motorului si portbagajul scurtat.

Blocurile optice cu tehnologie LED, prizele uriase de aer si jantele din aliaj cu design unic completeaza pachetul exterior, in timp ce interiorul propune o combinatie intre lux, sportivitate si, nu in ultimul rand, tehnologie de ultima ora.

Intr-o alta ordine de idei, cabina automobilului sud-coreean a fost decorata cu un volan in trei spite, scaune cu suport lateral marit, display tactil de sapte inch, incarcare wireless pentru telefonul mobil si asa mai departe.

Kia Stinger - Versiunea europeana

Kia Stinger - Versiunea europeana

Kia Stinger - Versiunea europeana

Kia Stinger - Versiunea europeana

Kia Stinger - Versiunea europeana

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (23) Poze Kia Stinger - Versiunea europeana
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Iulie 2017