Noua masina de la Kia are scaune ca de S-Class. FOTO ca sa te convingi si singur

Noua masina de la Kia are scaune ca de S-Class. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Primele fotografii cu interiorul noului Mohave au fost publicate pe site-ul Kia din Coreea de Sud
  • Urmatoarea generatie a SUV-ului vine cu instrumente de bord digitale, plus alte doua display-uri diferite
  • Imaginile in cauza scot la iveala inclusiv scaune cu tapiterie din piele si cusaturi sub forma de carouri
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale continua cu instrumentele de bord digitale si display-ul configurabil... destinat ocupantului din dreapta soferului.

Kia a lansat de curand o noua generatie a modelului Mohave, insa nu a publicat nicio imagine din interiorul SUV-ului. Sau, cel putin, nu la momentul respectiv.

De curand insa, mai multe fotografii din cabina automobilului cu trei randuri de scaune au ajuns pe pagina de internet a producatorului sud-coreean de masini.

Kia Mohave - Interior

Asa cum se poate observa inclusiv in pozele respective, noua Kia Mohave combina pielea partial perforata cu lemnul masiv. Si cusaturile sub forma de carouri.

Cea de-a doua generatie a SUV-ului de origine sud-coreeana propune inclusiv ceasuri de bord digitale, plus display tactil pentru sistemul de infotainment.

Un al treilea ecran, aparent configurabil, a fost pozitionat in fata ocupantului din dreapta soferului. Functiile acestuia raman, momentan, un mare mister.

In ceea ce priveste partea tehnica, ei bine... despre noua Kia Mohave se spune ca ofera o motorizare diesel cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri.

Livrarea celor 256 CP se face catre ambele punti, printr-o cutie automata. Apoi, daca mai era nevoie de precizat, SUV-ul sud-coreean ofera sase moduri de rulare.

Mai multe detalii cu privire la acest model sunt asteptate in perioada urmatoare, lucru valabil si in cazul galeriei fot cu sute de imagini interioare / exterioare.

Kia Mohave - Interior

Kia Mohave - Interior

Kia Mohave - Interior

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (18) Poze Kia Mohave - Interior
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 9 Septembrie 2019