Noua masina de la Renault e LUX TOTAL. FOTO ca sa te convingi si singur

  • Renault prezinta noul Koleos Facelift
  • SUV-ul francez vine cu mici modificari la nivel estetic
  • Gama de motorizari ofera pana la 190 CP
Distribuie pe Facebook

Lansata pe piata din Europa in cursul anului 2017, cea de-a doua generatie a modelului Koleos a primit zilele acestea un facelift surpriza.

Comparativ cu versiunea originala, noul automobil al francezilor de la Renault vine cu spoilere fata si spate usor restilizate, insotite de doua optiuni proaspete atat la nivel de jante din aliaj, cat si in cadrul paletei de culori pentru caroserie.

La interior, principala diferenta consta in bancheta destinata pasagerilor spate care, in cazul modelului Koleos Facelift, se poate inclina pentru un plus de confort.

In ceea ce priveste gama de motorizari, varianta imbunatatita a SUV-ului de la Renault poate fi comandata alaturi de doua noi propulsoare diesel - cu 150 sau 190 de cai sub capota, ambele disponibile exclusiv alaturi de o cutie CVT.

Potrivit oficialilor francezi, modelul Koleos Facelift ofera in standard un sistem de tractiune integrala - cu conditia ca clientii sa opteze pentru configuratia dCi 190.

Totodata, noul automobil de la Renault se mai poate lauda, in functie de nivelul de echipare, chiar si cu faruri Full-LED, tapiterie realizata din piele Nappa sau scaune fata cu reglare electrica si functii de incalzire, ventilatie, plus masaj.

Un display tactil cu diagonala de pana la 8.7 inch si o instalatie audio cu 13 difuzoare Bose continua lista cu atractii principale a modelului Koleos Facelift.

Daca mai era nevoie de precizat, aceeasi versiune imbunatatita a SUV-ului de la Renault se bucura inclusiv de numeroase sisteme de siguranta, printre care si pilot automat adaptiv, franare autonoma de urgenta sau Lane Departure Warning.

Renault Koleos 2019

Renault Koleos 2019

Renault Koleos 2019

Renault Koleos 2019

Renault Koleos 2019

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Renault Koleos 2019
mai multe