Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor Boxer de 2.5 litri si boxe de la Harman Kardon

Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor Boxer de 2.5 litri si boxe de la Harman Kardon
  • Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti
  • Are motor Boxer de 2.5 litri si boxe de la Harman Kardon
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem avansat de tractiune integrala. Plus o instalatie de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii.

Ultima parte a anului 2023 marcheaza debutul unui nou autoturism marca Subaru, conducerea celebrului producator japonez de automobile anuntand - la jumatatea acestei saptamani, lansarea mult anticipatului Forester 2024. Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri, la vanzare, pe parcursul urmatoarelor luni, din aceasta toamna, la preturi incepand de la aproape 26.900 dolari, respectivul model isi va intampina potentialii cumparatori doar intr-o singura varianta de motorizare, versiunea cu pricina bucurandu-se de serviciile unui propulsor Boxer de 2.5 litri - ce livreaza persoanei de la volan undeva in jurul a 182 CP, potrivit unui comunicat pus la dispozitia presei.

Reteta caracteristica departamentului tehnic continua atat cu o transmisie CVT, cat si cu un sistem inteligent de tractiune integrala, in timp ce lista dotarilor disponibile in standard ori optional - contra cost, culmineaza cu difuzoarele de inalta fidelitate de la Harman Kardon, prezente in numar de noua, conform documentului anterior mentionat. Din meniu nu lipsesc insa nici scaunele actionate electric - cu functie de incalzire, displayul central cu o diagonala de opt inch, compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto, instalatia de climatizare cu reglare automata, pe doua zone, a temperaturii, tapiteria din piele perforata partial etc.

Subaru Forester 2024

Subaru Forester 2024

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Subaru Forester 2024
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 23 August 2023