Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor e-Boxer si display de 11.6 inch

Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor e-Boxer si display de 11.6 inch
  • Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti
  • Are motor e-Boxer si display de 11.6 inch
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua - mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem inteligent de tractiune integrala.

Ultima parte a anului 2022 marcheaza debutul unui nou autoturism marca Subaru, celebrul constructor japonez publicand - in cursul zilei de astazi, primele informatii si fotografii cu cea de-a treia generatie a modelului comercializat sub denumirea de Crosstrek. Dezvoltat pentru a concura impotriva unor produse precum Volkswagen Taos, respectivul SUV masoara 4.48 metri in lungime, in timp ce ampatamentul se invarte in jurul valorii de 2.670 de milimetri, potrivit unui comunicat oferit presei de specialitate.

Subaru Crosstrek

Subaru Crosstrek

Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, pe parcursul lunilor urmatoare, la un pret de pornire momentan necunoscut, aceeasi creatie de clasa subcompacta a companiei din Tara Soarelui Rasare se mai poate lauda si cu o serie de elemente exterioare agresiv stilizate, precum farurile adaptive cu LED sau difuzorul de aer supradimensionat, pe cand interiorul ar trebui sa impresioneze in special prin materialele de calitate superioara si, extrem de important de adaugat, display-ul central cu diagonala de 11.6 inch.

Cea de-a treia generatie a popularului Subaru Crosstrek isi va intampina potentialii cumparatori - conforma marcii nipone, alaturi de o singura motorizare, unitatea pe nume 2.0 L e-Boxer combinand un propulsor boxer de doi litri cu un motor electric. Detaliile cu privire la puterea si cuplul respectivului sistem nu reprezinta, asemeni probei 0 - 100 km/h sau consumului de carburant, nu reprezinta decat un mister, insa fisa tehnica a noului automobil cuprinde inclusiv o transmisie CVT si tractiune integrala.

Subaru Crosstrek

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (33) Poze Subaru Crosstrek
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2022