Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor turbo de 260 CP si display central cu diagonala de 11.6 inch

Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor turbo de 260 CP si display central cu diagonala de 11.6 inch
  • Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti
  • Are motor turbo de 260 CP si display central cu diagonala de 11.6 inch
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un set de jante pe 20". Plus o pereche de faruri cu LED.

Inceputul acestei veri marcheaza premiera unui nou produs marca Subaru - celebra companie auto nipona anuntand, chiar in dimineata zilei de miercuri, lansarea celei mai recente iteratii a gamei Ascent. Disponibil deja spre comanda, in schimbul unei sume minime de 34.195 de dolari, respectivul meniu isi intampina clientii doar intr-o singura varianta de motorizare, versiunea in cauza gazduind sub capota, departe de privirile insistente ale curiosilor, un propulsor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 2.4 litri - conceput special pentru a livra rotilor de pe ambele punti un total de 260 de cai putere.

Din pacate, atat timpul caracteristic probei 0 - 100 km/h, cat si consumul mediu de carburant nu reprezinta - pentru moment, decat un mare mister, valoarea specifica vitezei maxime completand, intr-un final, lista destinata necunoscutelor. Daca vine vorba - in schimb, despre certitudini, comunicatul pus la dispozitia presei dezvaluie ca viitorii cumparatori vor putea experimenta, in standard ori contra cost, de la caz la caz, si un set de jante cu diametrul de 20 de inch, o pereche de faruri adaptive cu tehnologie LED in dotare, scaune fata echipate cu reglare electrica, plus functie de ventilatie, bancheta spate cu incalzire, un display central de 11.6" etc.

Subaru Ascent 2024

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Subaru Ascent 2024
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2023