Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor turbo de 260 CP si ecran central de 11.6 inch. Cat costa

Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor turbo de 260 CP si ecran central de 11.6 inch. Cat costa
  • Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti
  • Are motor turbo de 260 CP si ecran central de 11.6 inch
  • Cat costa
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu o instalatie audio de la Harman Kardon. Acompaniata de un amplificator cu puterea de 576 de wati.

Dezvelita publicului larg in urma cu mai bine de patru saptamani si jumatate, inca din prima parte a lunii lui martie, cea mai recenta iteratie a faimosului Outback are - incepand de luni, si un pret de vanzare. 28.895 de dolari este, mai exact, suma minima pe care cumparatorii celebrului SUV din portofoliul companiei Subaru o vor avea de achitat peste Ocean - pe piata auto din SUA, acolo unde versiunea de baza se bucura de prezenta si, totodata, de serviciile unei unitati Boxer de 2.5 litri. Insotit de o cutie cu variatia continua, respectivul propulsor pe benzina, aspirat natural, isi propune sa livreze rotilor de pe ambele punti undeva in jurul a 182 de cai putere - aceeasi fisa cu specificatii tehnnice anuntand, printre altele, si un cuplu de aproape 240 de Newton-Metri.

Subaru Outback Facelift

Reteta caracteristica variantei entry-level a modelului mentionat anterior - ce are ca si adversari directi produse precum VW Tiguan, cuprinde inclusiv o dotare standard deloc de trecut cu vederea, dimpotriva, am putea spune, lista detaliilor disponibile fara costuri suplimentare gazduind si faruri cu tehnologie LED. Din peisaj nu lipsesc insa nici sistemul de infotainment compatibil cu Apple CarPlay si Android Auto, oferit alaturi de un display tactil cu diagonala de 7.0 inch, climatizarea automata, insotita - la randui ei, de un ecran cu functie touch, plus dimensiuni similare, camera video pentru marsarier, cruise control-ul adaptiv, geamurile electrice, porturile USB-A ori, daca mai trebuia precizat, mufa jack de 3.5 milimetri.

Cea mai noua iteratie a legendarului Outback isi intampina potentialii cumparatori de peste Ocean, de pe piata auto din SUA, in doua optiuni diferite de motorizare, la dispozitia acestora avand a fi pus si un agregat Boxer de 2.4 litri - turbo, pe benzina, proiectat pentru a livra rotilor de pe ambele punti, prin intermediul unei transmisii cu variatie continua, undeva in jurul a 260 CP si 375 Nm, conform configuratorului local. Meniul respectivului SUV se incheie cu noua niveluri de echipare - vandute ca Base, Premium, Onyx Edition, Limited, Touring, Onyx Edition XT, Wilderness, Limited XT si Touring XT - unele bucurandu-se, potrivit brosurii oficiale, de un display central de 11.6 inch, de scaune ventilate, de o bancheta incalzita. De difuzoare hi-fi - semnate Harman Kardon.

Subaru Outback Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Subaru Outback Facelift
mai multe