Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor turbo de 260 CP si ecran de 11.6 inch

Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti. Are motor turbo de 260 CP si ecran de 11.6 inch
  • Noua masina de la Subaru te face sa uiti complet de cele nemtesti
  • Are motor turbo de 260 CP si ecran de 11.6 inch
Distribuie pe Facebook

Seria atractiilor principale cuprinde inclusiv o instalatie audio ce poarta semnatura specialistilor Harman Kardon.

Prezentata publicului larg in urma cu mai bine de trei ani, la sfarsitul iernii lui 2018, cea de-a saptea generatie a celebrei masini cunoscute sub denumirea de Legacy a primit de curand, pe parcursul zilelor precedente, un facelift major. Asteptata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri - la vanzare, in perioada urmatoare, noua versiune a japonezei de aproape 4.85 metri de la Subaru se remarca printr-o parte frontala complet redesenata, numeroase schimbari fiind operate si la nivelul partii din spate.

Subaru Legacy Facelift si Subaru Legacy Sport Facelift

Lista ingredientelor ce compun reteta specifica departamentului exterior continua, aparent, cu unele optiuni proaspete la nivel de nuante si jante, in timp ce interiorul a scapat cu doar cateva modificari minore - astfel ca punctul principal de atractie il reprezinta, si de aceasta data, ecranul central cu diagonala de 11.6 inch, compatibil cu aplicatiile Apple CarPlay si Android Auto.

In functie de echiparea aleasa, versiunea imbunatatita a celei de-a saptea generatii caracteristice a celebrei masini cunoscute sub denumirea de Legacy ofera - sau nu, si faruri cu LED, tapiterie realizata din piele Nappa, climatizare cu reglare automata a temperaturii - pe doua zone, afisaj pe parbriz, trapa electrica, instalatie audio ce poarta semnatura specialistilor Harman Kardon. Din peisaj nu lipsesc nici scaunele ventilate, bancheta incalzita, cusaturile contrastante, pornirea de la buton, franare autonoma etc.

Sub capota, marea batalie pentru clienti si cumparatori se va da intre un propulsor aspirat cu o capacitate cilindrica de 2.5 litri - cu 182 CP si o autonomie maxima de peste 965 de kilometri, dupa cate se pare, si o unitate 2.4 turbo cu aproximativ 260 CP; ambele motorizari lucreaza alaturi de o cutie cu variatie continua si tractiunea integrala Symmetrical All-Wheel Drive.

Subaru Legacy Facelift si Subaru Legacy Sport Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Subaru Legacy Facelift si Subaru Legacy Sport Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 Mai 2022