Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are piele pe bord, scaune ventilate si instalatie audio de la JBL

Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL. Are piele pe bord, scaune ventilate si instalatie audio de la JBL
  • Noua masina de la Toyota e LUX TOTAL
  • Are piele pe bord, scaune ventilate si instalatie audio de la JBL
Distribuie pe Facebook

De asemenea, din peisaj nu lipsesc nici farurile cu LED sau display-ul central cu diagonala de 14 inch.

Prima parte a anului 2022 marcheaza debutul unei noi masini in gama japonezilor de la Toyota, oficialii celebrului constructor din Tara Soarelui Rasare prezentand, in cursul zilei de astazi, generatia cu numarul trei a SUV-ului cunoscut sub denumirea de Sequoia. Disponibila la vanzare din vara, in schimbul unei sume necunoscute de bani, aceasta se remarca in special prin grila supradimensionata si partial iluminata de la nivelul partii frontale, insa adevarul este ca nici aripile laterale extrem de bine conturate - cu jante de pana la 22 de inch, nu vor trece complet neobservate.

Toyota Sequoia

Reteta specifica departamentului exterior continua cu blocurile optice posterioare unite cu o banda cromata sau de culoare neagra, de la caz la caz, in timp ce meniul de la interior cuprinde inclusiv instrumente de bord digitale si configurabile si volan cu functie de incalzire, aparent.

Aceeasi generatie cu numarul trei a celebrei masini comercializate de japonezii de la Toyota sub numele de Sequoia se mai poate lauda - spre bucuria consumatorilor de tehnologie moderna, si cu faruri cu LED, cu scaune ventilate si actionate electric pentru sofer si pasagerul din dreapta, fotolii individuale pentru persoanele ce vor sta pe randul doi, afisaj pe parbriz, un display central cu o diagonala generoasa, de pana la 14 inch, trapa panoramica, incarcare wireless a telefonului mobil, instalatie audio cu 14 difuzoare de la JBL, tapiterie din piele semi-anilina. Si altele.

Sub capota, noua masina din Tara Soarelui Rasare va pune la dispozitia clientilor o singura optiune, respectiva propunere combinand un V6 twin-turbo, pe benzina, cu o capacitate cilindrica de 3.5 litri, si un motor electric pentru o putere totala de 437 de cai, potrivit comunicatului de presa.

Toyota Sequoia

Toyota Sequoia

Toyota Sequoia

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (53) Poze Toyota Sequoia
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 27 Ianuarie 2022