Noua masina de la Volvo e LUX TOTAL. Are scaune cu masaj si schimbator de viteze realizat din cristal

Noua masina de la Volvo e LUX TOTAL. Are scaune cu masaj si schimbator de viteze realizat din cristal
  • Noua masina de la Volvo e LUX TOTAL
  • Are scaune cu masaj si schimbator de viteze realizat din cristal
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un sistem de climatizare cu reglare automata, pe patru zone, a temperaturii. Plus o instalatie audio de inalta fidelitate, semnata de specialistii marcii Bowers & Wilkins.

Cea de-a doua jumatate a lunii lui august marcheaza debutul unui nou model de la Volvo, celebrul constructor suedez de automobile anuntand, cu doar cateva clipe in urma, lansarea exclusivistului XC60 Black Edition. Avand sa isi faca aparitia pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, peste numai cateva saptamani, din prima parte a lui 2024, impresionantul SUV din Peninsula Scandinava dispune, asa cum o sugereaza inclusiv a sa denumire, de o larga varietate de elemente de culoare neagra, precum caroseria cu cinci portiere, jantele din aliaj cu diametrul de 21 de inch sau tapiteria din piele Nappa partial perforata care imbraca interiorul pentru cinci persoane.

Volvo XC60 Black Edition

Volvo XC60 Black Edition

Disponibila la preturi incepand de la 57.500 de dolari, conform unui comunicat pus la dispozitia presei, respectiva reteta continua cu un numar considerabil de dotari premium, printre multiplele echipamente oferite in standard ori optional - de la caz la caz, reusind sa isi faca loc si farurile cu tehnologie LED. Cu precizarea ca - potrivit documentului anterior mentionat, din meniu nu lipsesc nici instrumentele de bord digitale si configurabile, display-ul central cu o diagonala de noua inch, scaunele cu actionare electrica, plus functii de incalzire, ventilatie, masaj, sistemul audio de top, cu difuzoare semnata de specialistii de la Bowers & Wilkins, instalatia de climatizare cu reglare automata, pe patru zone, a temperaturii, schimbatorul de viteze sculptat din cristal Orrefors.

In ceea ce priveste gama de motorizari, viitorii cumparatori vor fi intampinati de un propulsor turbo cu patru cilindri in linie si o capacitate de 1.969 de centimetri cubi - pe benzina, comercializat in doua savori diferite. Cunoscuta sub indicativul B5 AWD, prima dintre acestea beneficiaza de un ansamblu MHEV pentru o putere de 247 de cai, pe cand a doua aroma - T8 Recharge, lucreaza alaturi atat de un compresor, cat si de un al doilea motor, ambele electrice, pentru o herghelie care gazduieste pana la 455 CP, astfel ca eterna problema a sprintului de la zero la 96 de kilometri pe ora isi va gasi rezolvarea, cu acceleratia la podea, intr-un timp de circa 4.5 secunde.

Volvo XC60 Black Edition

Volvo XC60 Black Edition

Volvo XC60 Black Edition

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze Volvo XC60 Black Edition
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 24 August 2023