Noua masina de serie de la Mercedes-Benz e la ani lumina in fata rivalilor: are faruri care proiecteaza animatii pe sosea, camera selfie si versiune de motorizare care consuma doar 0.6 la suta. Cum arata in realitate

Noua masina de serie de la Mercedes-Benz e la ani lumina in fata rivalilor: are faruri care proiecteaza animatii pe sosea, camera selfie si versiune de motorizare care consuma doar 0.6 la suta. Cum arata in realitate
  • Noua masina de serie de la Mercedes-Benz e la ani lumina in fata rivalilor
  • Are faruri care proiecteaza animatii pe sosea, camera selfie si versiune de motorizare care consuma doar 0.6 la suta
  • Cum arata in realitate
Distribuie pe Facebook

Seria vestilor bune continua, mai mult sau mai putin surprinzator, cu un numar de trei displayuri supradimensionate. Plus scaune condimentate cu diferite functii de confort, precum actionare electrica, incalzire, racire si, nu in ultimul rand, masaj.

Anuntata cu mare fast si tam-tam acum mai bine de sapte saptamani, inca de la inceputul acestei veri, cea mai recenta generatie a germanului E-Class Estate stie - cu siguranta - cum sa iasa in evidenta. Programata sa isi faca aparitia pe strazi si in showroomuri - la vanzare - chiar in perioada imediat urmatoare, inainte de sfarsitul anului 2023, respectiva creatie a companiei din Stuttgart isi va intampina potentialii cumparatori alaturi de multiple echipamente de top, meniul cu pricina cuprinzand inclusiv faruri cu 2.6 milioane de pixeli in dotare, ce pot proiecta diferite animatii pe sosea.

Caracterizata de o lungime de aproximativ 4.949 de milimetri, impresionanta reteta pluseaza - la nivelul departamentului exterior - cu o grila iluminata a radiatorului si jante insotite de un diametru de pana la 21 de inch, confectionate din aliaj usor, pe cand reteta specifica interiorului culmineaza cu setul de trei displayuri masive, unul pentru ceasurile digitale de bord, unul pentru sistemul de navigatie acompaniat de tehnologia AR, unul pentru pasagerul din dreapta soferului. Din peisaj nu lipsesc - a tinut producatorul sa adauge in comunicatul oferit presei - nici perechea de scaune fata cu diferite functii de confort, precum reglarea electrica, incalzirea, ventilatia ori masajul, bancheta spate rabatabila, ce creste capacitatea de incarcare de la 615 la 1.830 de litri, tapiteria realizata din piele Nappa, instalatia audio 4D de la Burmester, varianta de motorizare cu consum de numai 0.6 la suta.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 18 August 2023