Noua masina e definitia opulentei. Prima imagine oficiala scoate la iveala piele in doua culori si scaune individuale

Noua masina e definitia opulentei. Prima imagine oficiala scoate la iveala piele in doua culori si scaune individuale
  • Range Rover anunta lansarea noului SV Coupe
  • Modelul britanic va fi oferit in 999 exemplare
  • Prima imagine scoate la iveala o atmosfera de lux
Distribuie pe Facebook

Productia va fi limitata la numai 999 de exemplare, se mai arata in comunicatul de presa publicat de companie in urma cu doar cateva momente.

Inca de la sfarsitul anului trecut, internetul a fost invadat de mai multe speculatii cu privire la o versiune Coupe a modelului Range Rover. Compania britanica de automobile a confirmat astazi zvonurile, publicand totodata o prima fotografie oficiala a variantei cu pricina.

De altfel, din singurul comunicat de presa disponibil reiese ca productia va fi limitata la doar 999 de exemplare. Asamblat de divizia SVO - Special Vehicle Operations, SUV-ul in cauza va debuta cu ocazia salonului programat sa se desfasoare la Geneva intre 8 si 18 martie.

Din reteta noului Range Rover SV Coupe nu vor lipsi nici scaunele individuale, pe care compania britanica de automobile le-a finisat in doua culori. Nu intr-un mod traditional, cum intalnim si la celelalte modele, ci putin diferit: randul din fata vine in alb, ce din spate... albastru.

In ceea ce priveste exteriorul, nimeni nu poate spune cu exactitate - cel putin la acest moment, cum va arata viitorul SUV asamblat de specialistii diviziei SVO. Cert este ca spre deosebire de BMW X6 sau Audi Q8, caroseria va numara in cazul de fata nu cinci, ci numai trei portiere.

Pretul de vanzare, dar si unitatile care vor compune gama de motorizari, toate raman o mare necunoscuta in prezent. Tinand insa cont ca noul Range Rover SV Coupe va fi comercializat in 999 de exemplare, sub capota carora vom regasi cel mai probabil un motor de top, ei bine... trage si tu concluziile.

Range Rover SV Coupe - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2018