Noua Mazda6 - Primele imagini oficiale!

Noua Mazda6 - Primele imagini  oficiale!
Mazda va prezenta in premiera mondiala noua Mazda6 Sedan la editia de anul aceasta a Salonului Auto de la Moscova. Evenimentul va incepe pe 29 august si va dura pana pe 9 septembrie 2012.
Distribuie pe Facebook

Noua Mazda6 este al doilea dintre modelele de generatie viitoare introduse de Mazda, care include atat intreaga gama de tehnologii SKYACTIV, cat si noua linie de design KODO - "sufletul miscarii". Totodata, acesta va fi primul autovehicul echipat cu sistemul Mazda de franare regenerativa, i-ELOOP. Introducerea i-ELOOP reprezinta a doua etapa din strategia Mazda Building Block destinata dezvoltarii de tehnologie prietenoasa cu mediul. Aceasta prevede imbunatatiri semnificative ale tehnologiilor auto de baza, inainte de introducerea graduala a vehiculelor electrice pentru a eficientiza si mai mult consumul de combustibil si pentru a reduce emisiile de carbon.

Noua Mazda6 integreaza cele mai bune elemente in materie de expertiza tehnica si maiestrie de asamblare din toate domeniile, de la performante dinamice si design, pana la performante de mediu si de siguranta. Modelul este unul reprezentativ pentru o noua generatie de produse Mazda. Prezinta caracteristici de stil, confort si o senzatie premium pe
care le asteapta oricine de la un vehicul de clasa medie, oferind totodata placerea condusului agil si reactia rapida la comenzile soferului, care stau la baza brandului Mazda.

Noua Mazda6 - Primele imagini oficiale!

Noua Mazda6 - Primele imagini oficiale!

Noua Mazda6 - Primele imagini oficiale!


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 25 Iulie 2012