Noua Mazda6 Wagon debuteaza la Salonul Auto de la Paris

Noua Mazda6 Wagon debuteaza la Salonul Auto de la Paris
Mazda Motor Corporation va prezenta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris versiunea break a noii Mazda6. Alaturi de aceasta va fi expusa si varianta sedan, care a avut debutul mondial la Moscova. Ambele modele prezentate la Paris vor fi echipate cu noua motorizare SKYACTIV-D 2.2 diesel.
Distribuie pe Facebook

Motorul SKYACTIV-D 2.2 diesel este disponibil in variantele Standard Power si High Power. Ambele derivate respecta standardele de emisii Euro6, valabile pentru Europa. Totodata, noua Mazda6 va fi disponibila cu motoarele pe benzina cu injectie directa SKYACTIV-G 2.0 si SKYACTIV-G 2.5.

Noua Mazda6 este modelul de referinta pentru noua generatie de automobile Mazda. Aceasta intergreaza rezultatul experientei producatorului in termeni de maiestria asamblarii, tehnologie, design, dinamica, performante de mediu si siguranta. Mazda6 este al doilea autovehicul din noua generatie de modele Mazda care includ toate tehnologiile SKYACTIV si noua tema de design KODO - Sufletul Miscarii. De asemenea, acesta prezinta o gama avansata de tehnologii de siguranta si sistemul unic Mazda de franare regenerativa - i-ELOOP.

Noua Mazda6 Wagon va fi disponibila la vanzare pe piata auto din Europa la inceputul anului viitor.

Noua Mazda6 Wagon

Noua Mazda6 Wagon

Noua Mazda6 Wagon

Noua Mazda6 Wagon

Noua Mazda6 Wagon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Noua Mazda6 Wagon
mai multe