Noua SERIE 8 este o "masina sport pentru gentlemeni". Ce alte laude a primit in cel mai nou teaser BMW

Noua SERIE 8 este o "masina sport pentru gentlemeni". Ce alte laude a primit in cel mai nou teaser BMW
  • BMW a publicat inca un teaser pentru noua Serie 8
  • Coupe-ul va debuta oficial pe 15 iunie
  • Din meniu nu lipseste tractiune integrala sau motorul V8
Distribuie pe Facebook

Constructorul bavarez de automobile continua campania de promovare a noii Serii 8 care urmeaza sa fie lansata oficial pe data de 15 iunie cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans. In cel mai nou clip video, aceasta este descrisa ca fiind o "masina sport pentru gentlemeni".

BMW a testat indelung noua Serie 8, iar in urma cu o saptamana a precizat ca lansarea oficiala va avea loc pe 15 iunie, cu ocazia legendarei curse de 24 de ore de la Le Mans. Evenimentul nu a fost ales intamplator, pentru ca bavarezii se intorc pe Circuit de la Sarthe dupa o pauza de sapte ani, cu M8 GTE.

BMw Seria 8

Din meniul noului coupe de lux nu lipseste tehnologia de ultima ora, tractiunea si directia integrala, diferentialul spate activ si un propulsor potent sub capota. Modelul nemtilor va debuta in versiunea M850i xDrive, ceea ce inseamna ca vorbim de un V8 de 4.4 litri twin-turbo, capabil de 530 de cai putere si 750 Nm cuplu.

BMw Seria 8

Cei care au contribuit la dezvoltarea noii Serii 8 sustin in cel mai recent clip video ca vorbim de o "masina sport pentru gentlemeni", indeajuns de jucausa pe circuit si de cuminte pe drumurile publice. Dinamica si manevrabilitatea sunt doua dintre calitatile noului model de la BMW.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2018