Noua Skoda Yeti va fi dezvaluita la Frankfurt

Noua Skoda Yeti va fi dezvaluita la Frankfurt
  • Noua Skoda Yeti vine la Salonul Auto de la Frankfurt
  • Faceliftul operat aduce modificari tehnice si estetice
  • Clientii vor putea opta pentru doua versiuni diferite
Distribuie pe Facebook

Noua Skoda Yeti vine la Salonul Auto de la Frankfurt cu un facelift indelung asteptat de fanii marcii din Cehia. Pana atunci insa, primele imagini au aparut deja pe internet si ne infatiseaza cateva noutati pentru SUV-ul Skoda.

Singurul SUV din gama Skoda primeste o noua infatisare la patru ani de la debut. Este cel de-al saselea model Skoda care primeste un facelift, dupa Rapid, Octavia, Octavia Tourer, Rapid Spaceback si Superb.

Spre deosebire de versiunea pe care o inlocuieste, noul SUV are blocuri optice cu forma dreptunghiulara si trasaturi mai ferme, unde predomina unghiurile ascutite si liniile drepte. Totodata, sigla constructorului a fost repozitionata mai sus, in timp ce noua grila a fost imprumutata de la sora mai mica, Octavia.

Skoda Yeti Facelift

Noua Skoda Yeti va fi disponibila in doua variante, atat intr-o versiune de oras, cat si intr-o versiune de off-road. Ambele vor avea stopuri distinctive, cateva elemente triangulare si noi jante de aliaj, un volan nou, precum si o camera video care se activeaza la cuplarea marsarierului. Yeti de oras va primi pragurile si barele de protectie in culoarea caroseriei, in timp ce modelul care nu este destinat asfaltului le va avea imbracate intr-un plastic negru.

Interiorul lui Skoda Yeti este de asemenea improspatat, materialele si ornamentele de pe panoul de bord fiind noi. Noul Yeti va putea sa efectueze singur o parcare paralela sau o garare, multumita sistemului de parcare automat. Optional, clientii SUV-ului pot opta pentru sistem de incalzire pe doua zone, scaune incalzite, trapa panoramica, scaun sofer reglabil electric sau parbriz incalzit.

Skoda Yeti Facelift

Legat de dimensiuni, portbagajul lui Skoda Yeti se anunta generos, oferind 405 litri in varianta cu scaunele spate in pozitie verticala, in timp ce atunci cand acestea sunt coborate, capacitatea de incarcare creste pana la 1.760 litri.

Motorizarile crossoverului vor fi sapte la numar, patru unitati diesel si trei pe benzina, urmand sa varieze de la motorul TSI de 1.2 litri (105 cai putere) si pana la motorul TDI de 2.0 litri (170 de cai putere). O cutie automata DSG cu dublu ambreiaj este oferita ca optiune, in detrimentul celei manuale in sase trepte.

Skoda Yeti Facelift

Distribuie pe Facebook
mai multe