Noua Toyota Corolla Touring Sports: ea te va face sa uiti cu totul de Volkswagen Golf Variant

Noua Toyota Corolla Touring Sports: ea te va face sa uiti cu totul de Volkswagen Golf Variant
  • Toyota a publicat primele imagini cu Corolla Touring Sports
  • Preia gama de motorizari de la Corolla hatchback
  • Este disponibil optional si cu suspensie adaptiva variabila
Distribuie pe Facebook

Constructorul japonez de automobile a publicat primele imagini si informatii oficiale despre noua Corolla Touring Sports cu o luna inaintea lansarii care este programata pentru Salonul Auto de la Paris.

Oficialii Toyota au anuntat cu cateva zile in urma ca odata cu aceasta noua generatie lansata in martie la Geneva, modelul Auris redevine Corolla.

Insa la evenimentul care a avut loc in orasul elvetian, cei prezenti au facut cunostinta numai cu versiunea hatchback a acestui model, urmand ca in octombrie la Paris lumea intreaga sa admire si varianta Corolla Touring Sports, adica break.

Toyota Corolla Touring Sports

Sa admire pe viu mai bine spus, pentru ca primele informatii si imagini oficiale cu aceasta tocmai ce au fost publicate pe internet. Asa cum era de asteptat, Corolla Touring Sports preia majoritatea elementelor de design si platforma tehnica de la versiunea hatchback.

Ne referim aici la liniile dinamice, stopurile full-LED sau la designul barei de protectie spate, printre altele.

Toyota Corolla Touring Sports

Dezvoltata pe platforma Toyota New Global Architecture, Corolla Touring Sports are un ampatament de 2700 de milimetri, ceea ce inseamna ca ofera cel mai mare spatiu pentru picioare din segmentul break-urilor compacte. Portbagajul poate inghiti la randul sau 598 de litri de bagaje, cu bancheta spate in pozitie normala.

Asa cum spuneam mai sus, versiunea break preia motorizarile de la hatchback, atat unitatea turbo pe benzina de 1.2 litri si 116 cai putere cat si cele doua agregate hibrid fara incarcare la priza. Pentru amatorii de consum redus exista motorul de 1.8 litri si 122 de cai putere iar cei care vor putina sportivitate vor opta fara indoiala pentru propulsorul de 2.0 litri capabil de 180 de cai.

Toyota Corolla Touring Sports

Noua Toyota Corolla Touring Sports vine in standard cu suspensie MacPherson pe fata si multilink pe spate iar optional poate fi comandata si alaturi de o suspensie adaptiva variabila, oferita in premiera.

Toyota Corolla Touring Sports

Ca tot am pomenit de lista de dotari optionale, tot aici regasim sisteme precum Head-up Display, sistem de incarcare wireless, sistemul de infotainment Toyota Touch Multimedia System sau sistemul audio premium JBL GreenEdge.

Distribuie pe Facebook
mai multe