Noua Toyota Supra ar putea primi si o cutie manuala. Conditia pusa de japonezi pentru ca acest lucru sa se intample

Noua Toyota Supra ar putea primi si o cutie manuala. Conditia pusa de japonezi pentru ca acest lucru sa se intample
  • Noua Toyota Supra ar putea primi si o cutie manuala
  • Decizia va fi luata in functie de cererea clientilor
  • Momentan, toate modele vin alaturi de o automata cu padele
Distribuie pe Facebook

O versiune manuala a noii Toyota Supra nu a iesit inca din calculele companiei japoneze. Pentru ca aceasta sa devina insa realitate, este necesara indeplinirea urmatoarei conditii.

La mai bine de un deceniu si jumatate de la livrarea ultimului exemplar al seriei A80 - din anul 2002, Toyota a ales sa puna capat asteptarii si sa lanseze pe piata o noua generatie a legendarei Supra.

A cincea la numar, aceasta a debutat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto International Nord-American de la Detroit si vine la pachet alaturi de platforma cu tractiune spate a ultimului BMW Z4.

De la decapotabila companiei bavareze au mai fost imprumutate, de asemenea, si motorizarea cu sase cilindri in linie, cutia de viteze - o automata cu opt trepte de viteza, dar si anumite elemente interioare.

Pe unele piete, cea de-a cincea generatie a legendarei Toyota Supra va ajunge la vanzare si intr-o versiune cu doar patru pistoane, care duce la randul ei lipsa traditionalei transmisii manuale cu sase rapoarte.

Exista insa sanse ca aceasta situatie sa se schimbe, dupa cum a recunoscut-o intr-un interviu Tetsuya Tada, inginerul care a condus echipa din spatele sportivei prezentate cu ocazia evenimentului NAIAS 2019.

Si totusi, pentru ca meniul japonezei construite pe platforma cu tractiune spate a ultimului BMW Z4 sa fie completata cu o varianta in trei pedale... ei bine, trebuie indeplinita o conditie extrem de importanta.

Mai precis, clientii generatiei cu numarul cinci a legendarei Toyota Supra vor trebuie sa ceara insistent o astfel de optiune, iar persoanele implicate in proces ar putea oferi intr-un final dotarea respectiva.

Nici nu ar fi greu, mai ales in conditiile in care echipa lui Tetsuya Tada a testat de-a lungul timpului si cateva prototipuri echipate cu o cutie manuala in sase trepte de viteza, dupa cum insusi japonezul a recunoscut.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 16 Ianuarie 2019