Noua Toyota Supra revine pe dyno si scoate mai putini cai decat data trecuta. FOTO ca sa te convingi si singur

Noua Toyota Supra revine pe dyno si scoate mai putini cai decat data trecuta. FOTO ca sa te convingi si singur
  • Noua Toyota Supra revine pe dyno
  • Rezultatele obtinute sunt 332 CP si 524 Nm
  • Fisa oficiala promite 335 CP si 494 Nm
Distribuie pe Facebook

O noua zi, o noua masuratoare pentru cea de-a cincea generatie a legendarei Toyota Supra. De-aceasta data cu americanii de la Motor Trend la butoane.

Relansata pe piata dupa o absenta de 17 ani, Toyota Supra a reusit sa surprinda intreaga planeta. In special prin motorizarea turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri.

Imprumutata de la cea mai recenta generatie a modelului BMW Z4, unitatea in cauza lucreaza alaturi de o cutie automata cu opt trepte de viteza. Si aceeasi provenienta bavareza....

Conform Toyota, noua Supra ofera 335 CP si 494 Nm, insa masuratorile dyno au aratat cu totul si cu totul altceva. De exemplu, americanii de la Car and Driver au obtinut 339 CP si 578 Nm.

Pusa inca o data pe dyno, de-aceasta data de jurnalistii publicatiei Motor Trend, cea de-a cincea generatie a legendarului model a scos un alt set de valori maxime. 332 CP si 524 Nm, mai precis.

Testarea noii Toyota Supra s-a facut si in cazul de fata, daca mai era nevoie de precizat, in viteza a sasea. Modificari semnificative s-au inregistrat, in schimb, la tipul echipamentului folosit.

Daca americanii de la Car and Driver au mers pe mana unui Dynojet, jurnalistii publicatiei Motor Trend au mizat pe cu totul si cu totul altceva. Pe serviciile unui dyno Mustang, mai exact.

Astfel, rezultatele obtinute de-aceasta data de cea de-a cincea generatie a legendarului model sunt inferioare. Nu trebuie sa ne crezi insa pe cuvant: uite, mai jos, si dovada spuselor noastre:

Toyota Supra pe dyno

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 11 Iunie 2019