Noua versiune se lanseaza curand si in Europa. Are o motorizare imbunatatita, de 184 CP

Noua versiune se lanseaza curand si in Europa. Are o motorizare imbunatatita, de 184 CP
  • Mazda anunta o versiune imbunatatita a actualului MX-5
  • Principala noutate o reprezinta motorul de 2.0 litri si 184 CP
  • Sisteme oferite in premiera regasim si la nivel tehnologic
Distribuie pe Facebook

Numeroase schimbari - in bine, evident - au fost operate inclusiv la nivelul pachetului tehnologic.

La mai putin de o saptamana de la prezentarea variantei japoneze, oficialii Mazda au dezvaluit ca noul MX-5 va fi disponibil la vanzare intr-o configuratie similara si pe piata auto din Europa.

Primele unitati vor ajunge in showroom-urile de pe Batranul Continent incepand cu luna august a acestui an, iar exemplarele comandate alaturi de motorul 2.0 SKYACTIV-G vor avea acum 184 CP.

Exceptand puterea maxima mai mare cu 24 CP, modelele respective se vor mai bucura si de un cuplu superior, in sensul in care valoarea din dreptul aspectului cu pricina a sarit de la 200 la 205 Nm.

Cateva imbunatatiri au fost operate, de asemenea, si la nivelul propulsorului SKYACTIV-G de 1.5 litri, insa nu exista informatii oficiale cu privire la o crestere a celor 132 CP si 152 Nm de acum.

Mai departe, pe langa modificarile aduse motorizarilor anterior mentionate, japonezii de la Mazda au completat pachetul tehnologic oferit la ora actuala cu noi sisteme de siguranta activa.

Altfel spus, actualul MX-5 se va bucura - incepand cu luna august a acestui an, evident - inclusiv de Advanced Smart City Brake Support, dar si de Smart City Brake Support (Reverse), de exemplu.

Totodata, clientii vor mai putea opta si pentru Driver Attention Alert, Traffic Sign Recognition System ori Rear View Camera, dotari carora li se alatura jante finisate intr-o nuanta mai inchisa.

Finalul ne aduce la cunostinta aparitia unei noi culori pentru plafonul realizat din material textil, insa trebuie spus ca preturile de vanzare ale decapotabilei imbunatatite lipsesc pentru moment.

Mazda MX-5 2019

Mazda MX-5 2019

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Iunie 2018