Noul Abarth Spider ofera 170 CP si tractiune spate, insa costa o mica avere

Noul Abarth Spider ofera 170 CP si tractiune spate, insa costa o mica avere
  • Fiat anunta noul Abarth 124 Spider
  • Decapotabila italiana ofera un 1.4 turbo de 170 CP
  • Nota de plata se ridica la 35 - 40.000 euro
Distribuie pe Facebook

Cei 170 de cai putere ascunsi in compartimentul motor sunt mai mult decat suficienti pentru a pune in miscare cele 1.060 de kilograme anuntate de fisa tehnica, in timp ce sistemul sau de tractiune spate il recomanda inclusiv celor care pun accentul in special pe experienta traita la volan. Chiar si asa, noul Abarth 124 Spider are un defect greu de trecut cu vederea: costa intre 35 si 40 de mii de euro.

Italienii de la Fiat au pregatit numeroase noutati si surprize pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva, cea mai interesanta dintre acestea constand in versiunea Abarth a noului 124 Spider.

Pusa in miscare de o unitate turbo de 1.4 litri si 170 de cai putere, decapotabila cu pricina are nevoie de numai 6.8 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h, acul vitezometrului continuandu-si apoi nestingherit incursiunea pana la pragul celor 230 de kilometri pe ora.

Drept urmare, suspensia noului Abarth 124 Spider a fost accesorizata cu bare de stabilizare si amortizoare Bilstein, in timp ce sistemul de franare de la Brembo propune etriere din aluminiu pentru puntea fata.

Abarth 124 SpiderAbarth 124 Spider

O alta veste buna consta in posibilitatea clientului de a alege intre o cutie sau una automata, printre imbunatatirile tehnice cu care se lauda decapotabila italiana facandu-si loc inclusiv un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament si un sunet pe masura performantelor.

In ceea ce priveste departamentul vizual, versiunea Abarth a noului Fiat 124 Spider propune un exterior agresiv stilizat, ce abunda in detalii proeminente si detalii supradimensionate.

Modificarile de ordin estetic nu se limiteaza insa doar la nivelul spoilerelor fata si spate, capotei motorului sau jantelor din aliaj, multiple retusuri fiind operate inclusiv la interior, acolo unde decapotabila italiana ne intampina alaturi de volan sport in trei spite si scaune cu suport lateral marit.

Cea mai interesanta propunere din gama celor de la Fiat, noul Abarth 124 Spider va avea un pret pe masura, primele zvonuri in acest sens indicand o suma cuprinsa intre 30 si 40 de mii de euro.

Abarth 124 Spider

Abarth 124 Spider

Abarth 124 Spider

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Abarth 124 Spider
mai multe