Noul Audi S6, surprins complet necamuflat!

Noul Audi S6, surprins complet necamuflat!
Sau, altfel spus, devoratorii de modele performante in patru usi sunt rugati sa se pregateasca de o noua aparitie in showroom-uri. Ultima generatie a impresionantului Audi S6 a fost recent surprinsa in teste, supersedanul german dezvaluindu-si (aproape) toate secrele in fata camerei de fotografiat.
Distribuie pe Facebook

Introdusa in premiera mondiala in luna ianuarie a acestui an, la North American International Auto Show, cea mai noua generatie a modelului Audi A6 se pregateste acum sa primeasca si o prima versiune de performanta. Surprins recent pe drumurile din Germania, impresionantul S6 se remarca printr-un sistem de evacuare cu patru tobe de esapament si un nou kit aerodinamic, completat de un set de jante de dimensiuni generoase. In plus, pe langa spoilerele redesenate ce pot fi cu usurinta observate in aceste fotografii spion, este de asteptat ca supersedanul german sa beneficieze si de o grila frontala revizuita, plus un set de capace din aluminiu pentru oglinzile laterale.

Noul Audi S6, surprins complet necamuflat!

In ceea ce priveste motorizarea, ultimele informatii sosite din Ingolstadt ne aduc la cunostinta ca noul Audi S6 va renunta la V10-le aspirat de 5.2 litri (motor impartit de altfel cu mai-marele Audi S8) in favoarea unei motorizari V8 biturbo, cu o capacitate de 4.0 litri, ce urmeaza a dezvolta peste 400 cai putere. Valoarea exacta ramane un mister la acest moment, insa pentru cei nemultumiti de performantele viitorului model de performanta Audi are inca un as in maneca - RS6.

Noul Audi S6, surprins complet necamuflat!

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi S6 - Poze Spion
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 10 Martie 2011