Noul BMW M2 a ajuns in Romania. IATA cat costa modelul sport bavarez

Noul BMW M2 a ajuns in Romania. IATA cat costa modelul sport bavarez
  • Noul BMW M2 Coupe a ajuns si in Romania
  • Modelul bavarez porneste de la 50.600 euro
  • Primele exemplare vor fi livrate abia in 2016
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul de an vine cu o veste exceptionala pentru fanii marcii BMW, noul M2 Coupe putand fi comandat incepand de astazi si de catre clientii din Romania.

Anuntat cu surle si trambite la mijlocul lunii octombrie, automobilul bavarez de inalta performanta gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo de trei litri si 370 de cai putere.

Cuplul maxim variaza intre 465 si 500 de Newton-Metri (cu overboost), iar acceleratia de la 0 la 100 kilometri pe ora se realizeaza in 4.5 secunde. In cazul in care ramai la cutia manuala oferita in standard.

Opteaza pentru transmisia automata cu dublu ambreiaj disponibila in mod optional, iar datele ecuatiei se schimba radical: aceeasi performanta devine realitate cu 0.2 mai devreme, intr-un timp de numai 4.3 secunde.

BMW M2 CoupeBMW M2 Coupe

BMW M2 Coupe

Povestea nu se repeta insa si atunci cand vine vorba despre viteza de top, ambele versiuni ale noului BMW M2 Coupe fiind nevoite sa "suporte" o limitate "pusa" la 250 de kilometri pe ora.

Dar toate aceste detalii le stiai deja, asa ca mergem mai departe si reamintim inclusiv de suspensia din aluminiu special setata, de sistemul de franare dotat cu discuri de dimensiuni generoase sau de diferentialul M activ.

In ceea ce priveste departamentul estetic, automobilul bavarez de inalta performanta ne intampina alaturi de o caroserie optimizata pentru un maximum eficienta aerodinamica, plus jante in cinci spite duble.

BMW M2 CoupeBMW M2 Coupe

BMW M2 Coupe

Vestile bune nu se opresc insa aici, cabina noului BMW M2 Coupe preluand modelul exteriorului si aducand in prim plan numeroase accesorii sinonime cu sportivitatea absoluta.

Asadar, acestea fiind spuse, nu ne mai ramane decat un singur element de precizat, si anume pretul de achizitie. Pret care, in Romania, porneste de la 50.600 euro, fara TVA.

Cat despre aparitia propriu-zisa a automobilul bavarez de inalta performanta pe drumurile patriei noastre, ei bine... trebuie precizat ca primele exemplare ale noului BMW M2 Coupe vor fi livrate abia in 2016.

BMW M2 Coupe

BMW M2 CoupeBMW M2 Coupe

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (64) Poze BMW M2 Coupe
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 20 Noiembrie 2015