Noul BMW Seria 5 a debutat oficial. Modelul care concureaza cu Audi A6 si Mercedes E-Class ofera o grila frontala iluminata, nenumarate jocuri video si o versiune electrica de 601 CP. Cat costa in Romania

Noul BMW Seria 5 a debutat oficial. Modelul care concureaza cu Audi A6 si Mercedes E-Class ofera o grila frontala iluminata, nenumarate jocuri video si o versiune electrica de 601 CP. Cat costa in Romania
  • Noul BMW Seria 5 a debutat oficial
  • Modelul care concureaza cu Audi A6 si Mercedes E-Class ofera o grila frontala iluminata, nenumarate jocuri video si o versiune electrica de 601 CP
  • Cat costa in Romania
Distribuie pe Facebook

Lista atractiilor principale cuprinde inclusiv faruri cu matrice de LED-uri, plus tapiterie din piele vegana, acestora alaturandu-li-se si jante din aliaj cu diametrul de 21 de inch, si instalatie audio Bowers & Wilkins - potrivit unui comunicat pus, anterior, la dispozitia presei de specialitate.

Prezentat publicului larg in urma cu mai bine de sase luni si jumatate, inca din ultima parte a primaverii anului 2023, cel mai recent BMW Seria 5 din istorie a fost lansat recent, de cateva saptamani, si pe piata din Romania. La preturi incepand de la suma de 58.965 de euro, modelul care concureaza cu Audi A6 si Mercedes E-Class mizand, in versiunea de baza 520i, pe o motorizare in patru cilindri, cu o capacitate de 2.0 litri si un sistem mild-hybrid de 48V, pe benzina, pentru a livra persoanei de la volan undeva in jurul a 208 cai putere.

BMW Seria 5 - Galerie foto

BMW Seria 5 - Galerie foto

Fisa cu specificatii de ordin tehnic a respectivei variante continua, mai mult sau mai putin surprinzator, de la caz la caz, cu o tractiune spate si o transmisie automata cu opt rapoarte, eterna problema a sprintului de la 0 la 100 de kilometri pe ora avand sa isi gaseasca astfel rezolvarea - cu pedala de acceleratie la podea, intr-un interval de aproximativ 7.5 secunde. Viteza de top nu depaseste - in schimb, pragul de 230 km/h, in timp ce consumul mediu de carburant variaza intre 5.4 si 6.8 litri la 100 de kilometri, conform documentului mentionat anterior.

Disponibil la preturi incepand de la suma de 58.965 de euro, noul BMW Seria 5 a mai pregatit, important de precizat, si o versiune 520d / 520d xDrive cu propulsor I4 de 1.995 de centimetri cubi, pe motorina, acesta bucurandu-se, la randul lui, de un sistem MHEV de 48 de volti pentru un total de 197 CP livrat rotilor spate / ambelor punti. Modelul care concureaza cu Audi A6 si Mercedes E-Class se mai poate lauda si cu doua configuratii echipate cu un ansamblu plug-in hybrid: un 530e de "doar" 299 de cai putere / un 550e xDrive cu 489 CP in dotare, indica divizia din Romania.

Totodata, cumparatorii vor fi intampinati, in premiera absoluta, si de doua variante pur electrice - clientii avand de ales intre un i5 eDrive40 de 340 de cai putere si un i5 M60 xDrive cu 601 CP pe ambele punti. Fisa cu specificatii de ordin tehnic a varfului de gama cuprinde inclusiv un sprint de la zero la 100 km/h, cu acceleratia la podea, in numai 3.8 secunde, acul vitezometrului continuandu-si ulterior incursiunea pana la o viteza de, inca o data, 230 de kilometri pe ora; autonomia totala variaza - dupa cum a dezvaluit anterior conducerea companiei producatoare intre 455 si 516 km.

BMW Seria 5 - Galerie foto

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (227) Poze BMW Seria 5 - Galerie foto
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 5 Decembrie 2023