Noul BMW Seria 7: Primele informatii oficiale au ajuns pe internet

Noul BMW Seria 7: Primele informatii oficiale au ajuns pe internet
  • Primele detalii oficiale ale noului BMW Seria 7 au aparut pe internet
  • Limuzina germana va avea un pret de pornire de 100.445 euro
  • Gama de motorizari propune doua unitati pe benzina si una diesel
Distribuie pe Facebook

Chiar daca nu ar fi trebuit sa debuteze in mod oficial mai devreme de 10 iunie, noul BMW Seria 7 ni se dezvaluie inca de astazi in (aproape) toata splendoarea sa. Si totul multumita... internetului.

Weekend-ul ce tocmai s-a incheiat a reprezentat un adevarat deliciu pentru pasionatii de masini, bucuria unei noi etape de Formula 1 fiind amplificata de aparitia primelor informatii legate de urmatorul BMW Seria 7.

Desi programata sa debuteze oficial abia peste doua zile, cea de-a sasea generatie a limuzinei bavareze de lux a ales sa ne dezvaluie inca de ieri - fara voia sa, evident - cateva dintre cifrele si echipamentele pe care le va servi clientilor sai.

Noul BMW Seria 7 - Noi poze

Fara nici un fel de alta introducere, precizam ca urmatorul BMW Seria 7 va porni de la 100.445 euro, pret caracteristic versiunii 730d. Aceeasi varianta turbodiesel de trei litri si 265 cai putere este disponibila si in compania sistemului xDrive, dar de la 107.480 euro.

Cei care prefera motorizarile supraalimentate pe benzina vor avea de ales, cel putin la momentul lansarii, dintre un 740i de 326 CP (107.690 euro) si un 750i xDrive cu 450 de cai putere sub capota si tractiune integrala (137.935 euro).

Printre optiunile aduse in prim plan de cea de-a sasea generatie a limuzinei bavareze de lux se numara inclusiv un pachet M Sport de 5.760 euro sau plafon imbracat in Alcantara (3.180 euro).

Nu lipsesc insa nici tehnologiile de ultima ora, precum sistemul Driving Assistant Plus (3.180 euro), farurile adaptive full LED (1.800 euro), scaunele spate reglabile electric (2.220 euro), interiorul Pure Excellence (2.040 euro) sau functia TV (1.260 euro).

Din punct de vedere estetic, noul BMW Seria 7 propune un exterior familiar, ce poate fi "decorat" in 13 nuante diferite. Jantele vin la pachet alaturi de dimensiuni cuprinse intre 17 si 20 inch, in timp ce interiorul se lauda cu piele Nappa in culorile black, cognac, mocha si beige.

Important de precizat: Preturile sunt caracteristice pietii auto din Austria si insotesc modelul "normal", cu ampatament standard.

Noul BMW Seria 7 - Noi poze

Noul BMW Seria 7 - Noi poze

Noul BMW Seria 7 - Noi poze

Noul BMW Seria 7 - Noi poze

Noul BMW Seria 7 - Noi poze

Sursa Foto: BimmerToday

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Noul BMW Seria 7 - Noi poze
mai multe