Noul BMW X7 a ajuns mai devreme pe internet. E diferit de tot ce vand bavarezii acum

Noul BMW X7 a ajuns mai devreme pe internet. E diferit de tot ce vand bavarezii acum
  • Noul BMW X7 a ajuns mai devreme pe internet
  • E diferit de tot ce vand bavarezii acum
Distribuie pe Facebook

Debutul oficial va avea loc inainte de sfarsitul anului curent - conform ultimelor zvonuri si speculatii.

Prezentat publicului larg inca din toamna lui 2018, actualul BMW X7 nu se mai afla chiar la prima sa tinerete - ba dimpotriva, s-ar putea spune. Este si motivul pentru care bavarezii pregatesc lansarea unei variante imbunatatite a modelului conceput pentru a concura impotriva unor produse precum Mercedes GLS.

Asteptat sa ajunga pe strazi si in showroom-uri, la vanzare, parcursul urmatoarelor luni, respectivul vehicul a renuntat - la inceputul acestei saptamani, la cateva dintre secretele sale, dupa ce o fotografie din dosarul de presa a scapat, mai mult sau mai putin surprinzator, pe internet.

Comparativ cu versiunea originala, viitorul X7 Facelift se bucura de o parte frontala complet restilizata, bavarezii alegand sa imparta farurile in doua segmente diferite - asa cum s-a intamplat si in cazul conceptului XM. Din peisaj nu lipseste - oarecum inutil de mentionat, nici grila de dimensiuni generoase a radiatorului.

Rivalul celebrului Mercedes GLS ar mai trebui sa primeasca, printre altele, si cateva optiuni proaspete la nivel de jante, noi nuante pentru caroseria cu cinci portiere si o lungime de peste cinci metri si - de ce nu, o pereche de stopuri redesenate subtil, potrivit ultimelor zvonuri si speculatii.

In interior, respectivul SUV de la BMW va pastra - aparent, setul cu doua display-uri color pentru afisarea tuturor informatiilor, bavarezii fiind asteptati sa modifice insa panoul de bord dupa tiparul actualelor i4 si iX. Ramane de vazut, in schimb, poate zilele urmatoare, daca si in ce fel va evolua gama de motorizari.

BMW X7 Facelift - Prima poza

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 28 Martie 2022