Noul Cadillac CTS ni se arata in primele imagini oficiale. UPDATE FOTO!

Noul Cadillac CTS ni se arata in primele imagini oficiale. UPDATE FOTO!
Americanii de la Cadillac pregatesc o reimprospatare a gamei CTS, versiunea imbunatatita a automobilului de clasa medie de peste Ocean fiind asteptata sa debuteze in premiera mondiala la sfarsitul acestei saptamani, atunci cand Salonul Auto de la New York isi va deschide larg portile pentru publicul larg si presa de specialitate din intreaga lume.
Distribuie pe Facebook

Deconspirat de o mana de fotografii teaser scapate pe internet, noul Cadillac CTS se remarca prin numeroase elemente stilistice preluate de la recent lansatele ATS si XTS, blocurile optice echipate cu tehnologia LED fiind o prima dovada in acest sens.

Cadillac CTS Facelift

De asemenea, versiunea imbunatatita a modelului american de clasa medie mai iese in evidenta si prin grila frontala de dimensiuni mai mult decat generoase, dar si prin capota bombata a motorului sau prin eleronul integrat in linia portbagajului. In ceea ce priveste interiorul, singura imagine disponibila la acest moment ne dezvaluie un cockpit elegant, inzestrat cu multiple insertii de piele, respectiv accente de lemn.

Cadillac CTS Facelift

Referitor la partea tehnica, informatiile oficiale lipsesc momentan cu desavarsire, ultimele zvonuri dand insa ca sigura aparitia in meniu a unui nou propulsor V6. Un propulsor V6 de 3.6 litri care, impreuna cu doua turbine de inalta performanta, promite sa puna la dispozitia celui aflat la volan nu mai putin de 420 cai putere si 583 Newton-Metri. Se adauga pe lista cu bunatati tehnice si o transmisie automata cu opt rapoarte, iar noul Cadillac CTS ar trebui sa fie capabil de un 0 - 100 km/h in mai putin de cinci secunde.

Cadillac CTS Facelift

Si asta nu e tot. Viitorii clienti vor avea la dispozitie in continuare si o versiune CTS-V cu motor V8, dar si o varianta 2.0 turbo de aproximativ 270 cai putere sau un model cu motorizare aspirata si sase cilindri in V.

UPDATE FOTO: Iata ca au aparut pe internet si primele imagini oficiale ce ne dezvaluie noul Cadillac CTS in toata splendoarea sa, atat la interior, cat si la exterior. Informatiile de ordin tehnic lipsesc in continuare si la acest moment, insa este bine de precizat ca debutul automobilului american va avea loc in urmatoarele ore.

Cadillac CTS Facelift

Cadillac CTS Facelift

Cadillac CTS Facelift

Cadillac CTS Facelift

Cadillac CTS Facelift

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (22) Poze Cadillac CTS Facelift
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 26 Martie 2013