Noul Citroen C4 este masina care te face sa uiti de Golf si Focus. Are trasaturi de SUV si versiune electrica

Noul Citroen C4 este masina care te face sa uiti de Golf si Focus. Are trasaturi de SUV si versiune electrica
  • Detalii estetice imprumutate de la C5 Cactus
  • Versiune electrica e-C4
  • Trasaturi de SUV pentru mai mult caracter
Distribuie pe Facebook

Primele imagini cu noua generatie Citroen C4 tocmai au fost publicate pe internet. Detaliile tehnice vor fi dezvaluite, insa, la finalul acestei luni, mai exact pe data de 30 iunie.

Citroen C4 a ajuns la a treia generatie iar primele imagini cu modelul compact de segment C tocmai au fost publicat pe internet. Cu aceasta ocazie, constructorul francez de automobile a dezvaluit si versiunea electrica a acestui model, denumita oficial e-C4.

Citroen C4

Din punct de vedere al design-ului exterior, noul C4 a imprumutat mai multe detalii de la C5 Cactus dar vine si cu cateva elemente specifice, cum ar fi stopurile sau plafonul plonjat pe spate. Fara indoiala, cea mai vizibila modificare este garda la sol neobisnuit de mare pentru un model compact.

Explicatia francezilor este ca noul C4 "adopta subtil unele trasaturi de SUV pentru mai mult caracter."

Citroen C4

Citroen a fost destul de zgarcit cu imaginile si a publicat o singura poza cu interiorul noului C4. Deloc suprinzator, si aici regasim cateva asemanari cu C5 Cactus. Francezii promit chiar si o "inovatie in premiera mondiala" pentru pasagerul din dreapta.

Citroen C4

In ceea ce priveste versiunea electrica e-C4, aceasta se deosebeste destul de usor de varianta cu motor termic multumita unor badge-uri specifice.

Citroen C4

Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, toate detaliile tehnice vor fi publicate ulterior, mai exact pe 30 iunie. Pana atunci putem presupune ca gama de motorizari va fi compusa din unitatile clasice ale Grupului PSA, pe benzina si diesel.

Citroen C4

Sistemul de propulsie al versiunii e-C4 este preluat, cel mai probabil, de la DS 3 E-Tense. Daca este asa, vorbim despre 136 de cai putere si o baterie cu capacitatea de 50 kW.

Citroen C4

Citroen C4

Citroen C4

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Citroen C4
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 17 Iunie 2020