Noul Citroen C4 Picasso este gata sa te impresioneze. Uite cu ce si cat va costa MPV-ul francezilor

Noul Citroen C4 Picasso este gata sa te impresioneze. Uite cu ce si cat va costa MPV-ul francezilor
  • Citroen a publicat pretul pentru noul C4 Picasso in Marea Britanie
  • Modelul francez vine cu un look nou si cu tehnologie de ultima generatie
  • Clientii vor putea achizitiona noul C4 Picasso de la inceputul lunii septembrie
Distribuie pe Facebook

Noul Citroen C4 Picasso va ajunge in showroom-uri la inceputul lunii septembrie cu tehnologie noua si un look vizibil imbunatatit.

Francezii de la Citroen sunt pregatiti sa intre cu noua generatie a modelului C4 Picasso in competitie directa cu Renault-ul Scenic. Constructorul de automobile a facut deja public pretul de pornire, atat pentru versiunea cu 5 scaune, cat si pentru cea cu 7 locuri, a modelului care va ajunge in showroom-uri la inceputul lunii septembrie.

Citroen C4 Picasso

Dupa cum spuneam, noua generatie a compactei vine cu un design revizuit, gata sa impresioneze cu o noua bara fata, o grila mai lata, lumini de ceata care au forma tipica a literei "C" si nu in ultimul rand stopuri LED.

Citroen C4 PicassoCitroen C4 Picasso

Citroen le-a pus clientilor la dispozitie o lista lunga de optiuni care include un plafon in doua culori pentru versiunea cu 5 locuri, jante Mamba de 17 inch si noile culori Lazuli Blue, Soft Sand si Cumulus Grey.

Citroen C4 Picasso

Inginerii francezi au dat o atentie deosebita interiorului, astfel ca noul C4 Picasso beneficiaza acum de tapiterie din material sau din piele Nappa neagra, lumini LED pentru citit, parasolare sau chiar de un dispensator de parfum.

Citroen C4 PicassoCitroen C4 Picasso

MPV-ul francez a primit deasemenea tehnologie de ultima generatie, inclusiv cel mai nou sistem de infotainment cu navigatie incorporata. Siguranta pasagerilor este asigurata de sisteme precum supraveghere unghi mort, alerta depasire involuntara banda de rulare, active cruise control, franare automata in oras sau recunoasterea automata a limitelor de viteza.

Citroen C4 Picasso

Ambele variante ale noului Citroen C4 Picasso vin, pe langa noutatile ce tin de exterior si interior, si cu o noua gama de motorizari. Astfel, clientii pot alege propulsorul pe benzina PureTech de 128 de cai putere si transmisie automata cu 6 rapoarte, sau cel de 108 cai putere si transmisie manuala in 6 trepte, disponibil exclusiv pe versiunea cu 5 locuri.

Citroen C4 PicassoCitroen C4 Picasso

Noua generatie a modelului C4 Picasso poate fi achizionata de la inceputul lunii septembrie si are un pret de pornire de 19.635 de lire (22.970 euro) in Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Citroen C4 Picasso
mai multe
Publicat în categoria: Masini noi DATA PUBLICĂRII: 29 August 2016