Noul DUSTER FISKAL este o utilitara pe care orice roman si-ar dori-o, dar nu o va primi. Austriecii sunt insa mai norocosi

  • Dacia vinde noul Duster Fiskal numai in Austria
  • Conversia costa 1.730 de euro fara texe
  • Compartimentul de incarcare are 1.640 de milimetri in lungime
Distribuie pe Facebook

Dacia Austria a anuntat lansarea noii utilitare bazate pe cea de-a doua generatie a SUV-ului Duster. Botezata Fiskal, aceasta beneficiaza de un compartiment de incarcare cu o lungime de 1.640 de milimetri.

Constructorul de la Mioveni nu a vandut niciodata in Romania o versiune utilitara bazata pe SUV-ul Duster. Cei de la OMV Petrom au in flota 500 de exemplare Duster pick-up, insa acestea nu sunt opera Dacia, ci a companiei Romturingia.

Dacia Duster Fiskal

Austriecii sunt insa mai norocosi, pentru ca in aceasta tara Dacia vinde un Duster utilitar, botezat Fiskal. Conversia unei masini "normale" costa numai 1.730 de euro fara taxe, insa reprezentantii brandului romanesc sustin ca este o "utilitara pentru toate ocaziile".

Dacia Duster Fiskal

In spate, Duster Fiskal are un compartiment de incarcare lung de 1.640 de milimetri, care poate inghiti 1.636 de litri de marfa (daca vorbim de un Duster cu tractiune fata) sau 1.604 litri daca ne referim la un SUV cu tractiune integrala.

Dacia Duster Fiskal

Stai linistit, nu trebuie sa-ti fie teama ca la o franare mai puternica te trezesti cu frigiderul in spate, pentru ca locurile din fata sunt delimitate printr-un despartitor din otel. In plus, geamurile spate au fost inlocuite cu panouri din metal, pentru ca masina sa se incadreze in segmentul utilitar.

Dacia Duster Fiskal

Vestea cea mai buna este ca orice Duster de ultima generatie poate fi transformat intr-un Fiskal, indiferent de motorizarea pe care o ascunde sub capota. Ne referim aici la unitatile pe benzina cu 115 sau 125 de cai putere, dar si la diesel-urile cu 90 sau cu 110 cai putere. Dacia sustine ca in ciuda acestor modificari, caracteristicile noii generatii Duster raman la fel ca si pana acum.

Dacia Duster Fiskal

Dacia Duster Fiskal

Dacia Duster Fiskal

Dacia Duster Fiskal

Dacia Duster Fiskal

Dacia Duster Fiskal

Dacia Duster Fiskal

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Dacia Duster Fiskal
mai multe